Воден йонизатор – перфектна вода за измиване на свободните радикали

7 Плочи – Високо отрицателно ORP!

7 PlatinumТитаниеви Плочи, най-високо и постоянно рН , високо отрицателно ORP!
Антиоксидантната питейна вода е може би най-важното нещо, което можете да направите за вашето здраве и благополучие. Повече плочи в йонизатора за вода означава по-високо ниво на  отрицателното ORP и повече мехурчета водород.Водните йонизатори със седем платинени или титанови могат да ви помогнат да отмиете излишните токсини от тялото си беа да полагате допълнителни усилия, Вие ще подпомагате естествената детоксикация на тялото си само като пиете вода. (също както и йонизатора за питейна вода канген, но на тройно по-висока цена.

Алкалната дейонизирана вода е едно от най-великото технологично постижение за превенция на здравето на 21 век. Дейонизираната вода е мощен антиоксидант, осигурява на организма детоксикация и огромно количество кислород и затова дава много енергия на тялото Алкалната водата помага да се неутрализират и промият киселинните елементи в тялото. В допълнение апарата за водна йонизация произвежда и йонизирана вода с отрицателни йони, тези молекули вода са с  „намалени“ в размери (от 10 до 5) и следователно е „по-лека“ . По-малкия размер на дейонизираната вода позволява да се хидратира в организма по-ефективно, да избута токсините, тъй като лесно преминава през тъканта на тялото. (Богата на водород вода от йонизатор на вода)

Водния  йонизатор, спасява човешки животи и е най-ценното устройство за дома. Търсете водни йонизатори с титаниеви плочи с платиниеви електроди. Най-новите технологии на японския университет създал технологията канген, осигурява в домашни условия, човек да има достъп до животворна вода. Той дава дейонизирана вода от около 11.00 рН или по-висока, в зависимост от източника на вода. По отношение на качеството и йонизираща сила, водата на йонизаторите  от здравини.бг е с най-добро съотношение цена – качество. Освен, че цената на нашите йонизатори е най-конурентна и цената на една чаша вода е най-ниска.

Автоматично  почистване на електродите

Нова технология  за автоматично регулиране на водния поток обръща поляритета на електрода и променя посоката на водния поток. И се осъществява автоматично почистване на електродите. Също по този начин, алкалната и киселинна вода е на разположение за употреба, дори когато машината се почиства.

Характеристики:

Пет нива на алкална вода.
Две нива на киселинна вода, включително супер-оксид.
Филтър за вода (нейонизирана) –филтър със сребърно покритие с активен въглен
7титаниеви плочи, с покритие от платина, 1368 кв. см.
Изход чучур – от неръждаема стомана
Стилен вид с електронен LED панел.
Показване на потока на водата, индикатор pH, индикатор дисплей
Висока отрицателно ORP във водата – затова този уред за йонизация на питейна вода е избор на много лекари.
Вграден за автоматично промиване електрод.
Уникално след операционно автоматично и безшумно почистване за удължен живот
Сигнал за потвърждение всеки път, когато изберете различно ниво на рН
Богата на водород вода – мощен антиоксидант
Използване на филтър – дисплей с течен индикатор
Лесно сменяне на филтъра – 1 мин.
Има възможност да свърже директно към ВиК и да работи под налягане

7 плочи йонизатор за вода може да ви помогне да отмиете излишните токсини от тялото си.

Спецификации:

Напрежение: AC-110V / AC-240V.
Ток: DC-2A ~ 6А
Площ на електродите: 1368cm2
Консумирана мощност: 100-200W
ОРО ниво: + 500MV ~ -700MV
Капацитет на филтриране: 12,000L
Размери: (см) 31.5 (H) х 25.5 (W) х 13.5 (L )
Тегло: 5.5 кг

Алкална дейонизирана вода ( вода-богата на водород):

Ако сега сте здрави, пийте алкална дейонизирана вода, превантивно за да сте здрави. Ако вашето здраве в момента е по-малко от перфектно, чрез пиене на алкална дейонизирана вода ще съкратите пътя до перфектното си здраве. Това е доста просто решение. Спестете си много пари от купуване на бутилирана вода и подобрете здравето си в същото време.

Антиоксидантна вода (богата на водород вода)

Нашите водни йонизатори са най-достъпни и са с високо качаство, произведени в най-модерните фабрики в Корея, Тайван и Китай по лиценз и технологии от Япония и САЩ. в момента се произвежда в Тайван и е един от най-добрите йонизатори за вода в САЩ.

инж. техн. Захари Калайджиев

Захари Калайджиев

Здравейте, аз съм Захари Калайджиев и съм специалист по хранене, натуропат и Боуен терапевт.

Ако искате да получите компетентна консултация по всички въпроси свързани със здравословното хранене и природолечението, можете да запишете Вашите данни във формата за консултации заедно с конкретния Ви въпрос и аз ще се свържа с Вас.

Консултирайте се
2018-03-09T12:03:37+00:001 август, 2017|Уреди за здраве|