Жив пробиотик Нарине

ПробиотициЖивият пробиотик Нарине  е течен концентрат с високо съдържание на ацидофилна бактерия, която притежава ярко изразена, антибактериална, противогъбична активност. Употребата на пробиотик Нарине води до възстановяване на естествената микрофлора в червата, стимулиране на имунитета, нормализира работата на храносмилателната система и моториката на червата. Възстановява нормалната дефекация.

Пробиотици Нарине и Нарине Макс са живи пробиотици, които са ви необходими за да осигурите отлично функциониращ здрав  микробиом ( здравословна микрофлора в червата, вагината, носоглътката и кожата).

Приложение

Подходящ е още от първия ден след раждането за осигуряване на правилно колонизиране на червата с ацедофилни бактерии и предотвратяване на колики и дисбактериоза при кърмачетата. При възрастни пробиотика Нарине се препоръчва при лечение на всички заболявания свързани с храносмилателната и отделителната системи, ендокринната система, автоимунни заболявания, наднормено тегло, рак, след операции, химиотерапии и лъчетерапии и други.

Състав и описание

В състава на препарата влиза чиста култура ацидофилни лактобактерии от щам Lactobaccilusacidofilus  n.v. Ep 317/402. Прилагането на най-съвременни фармацевтични технологии, гарантира оптималното съдържание на живи ацедофилни бактерии в пробиотичния концентрат в количество 10 000 000 единици на куб. мм

Щама на млечнокиселата бактерия Lactobaccilus acidofilus  n.v. Ep 317/402 притежава висока степен на оцеляване и бърз растеж в чревната лигавица, дълго време (две седмици) се задържа в червата. Активно размножавайки се в червата, тези бактерии произвеждат различни бактерицидни вещества, изместват опортюнистичната микрофлора и стимулират растежа на собствените си лакто и бифидобактерии. Щамовете Narine имат изразени антибиотични, антибактериални и противогъбични способности. Lactobacillus в пробиотика Нарине показва висока устойчивост на антибиотици и различни киселинни среди на тялото, свободно преминават през стомаха, поддържайки висок титър. Употребата на пробиотик Нарине е възможна от първите дни на приемане на антибиотици, за ефективна превенция на дисбактериоза и дисбиотични нарушения в червата. Щамът потиска растежа на патогенни бактерии върху тестовите култури на Staphylococcus aureus, E. coli, Proteus.

Механизъм на действие на живи пробиотици Нарине

Пробиотиците  Нарине притежават висока биологическа активност и трябва да се приемат за нормализиране на следните процеси:

 1. За нормализиране на микробиоценозата на червата, стимулиране и поддържане на растежа на собствена бифидо и лактофлора и активността на нормалните Е. coli. Тя замества опортюнистичната микрофлора и потиска растежа й.
 2. В процеса на жизнената дейност, се отделят млечна киселина и други бактерицидни вещества, като ацидофилус, лактоцидин, лектолин. Пробиотика има антимикробни, антибиотични и противогъбични ефекти върху организма.
 3. Lactobacillus в препарата може да неутрализира ендотоксини и алергени от неправилно хранене и храносмилане, абсорбира ги и ги отстранява от червата.
 4. Пробиотик Нарине стимулира метаболизма на различни минерали, нормализира храносмилането, включително Р (фосфор), Са (калций), компенсира липсата на различни витамини, въглехидрати и протеини в тялото.
 5. Пробиотици Нарине, добавени към млечно кисела храна, с високо съдържание на минерали, витамини, мазнини, протеини и въглехидрати, могат да се използват в диетата на бебето като допълнителна храна.

Показания за прием

Нарине се препоръчва да се приема при следните патологически състояния.

 1. За възстановяване на чревната активност;
 2. За възстановяване на микрофлората, предотвратяване и лечение на дисбактериоза, колити, запек и други.
 3. При чернодробни патологии, хронични гастроинтестинални заболявания и панкреатит, с гастроезофагеалнарефлуксна болест ( рефлукс); гастрит, киселини.
 4. По време и след приемане на антибиотици и антибактериални средства;
 5. Изчистване на тялото от алергени, шлаки и ендотоксини;
 6. При алергични състояния;
 7. При кърмачета в течна форма;
 8. При комплексна терапия на чревни инфекции (салмонелоза, колибактериоза, ентеровирусна инфекция, дизентерия);
 9. За стимулиране на имунитета и при соматични и вирусни заболявания;
 10. За лечение на гинекологични заболявания;
 11. За лечение на носната кухина на новородените;
 12. За предотвратяване на пукнатини в зърната на кърмещи майки и хомеопатия.
 13. Тежки автоимунни и дегенеративни заболявания
 14. След химиотерапия и лъчетерапия за възстановяване на нормалната микрофлора в червата, която се унищожава по време на терапиите.
 15. При ракови заболявания
 16. При наднормено тегло
 17. При професионални спортисти за оптимално функциониране на обмяната на веществата, бърза детоксикация и бързо възстановяване след големи физически натоварвания.
 18. За повишаване на мускулната маса.
 19. При възстановяване след инфаркт и инсулт, операции на черва, стомах, пикочен мехур, матка, раждане и други.
 20. При кожни заболявания, псориазис, пърхот, екземи и други.

За медицинска консултация или записване за пробиотична колонотерапия (директна ректална имплантация на пробиотични концентрати Нарине и Нарине Макс), моля да се свържете през контактната ни форма.

За поръчки на пробиотици Нарине:  www.zdravini.bg

Полезни статии в нашия блог

 • зеленчуци

Човешки микробиом – какво представлява и как да го възстановим

21 януари, 2018|Коментарите са изключени за Човешки микробиом – какво представлява и как да го възстановим

Какво е човешки микробиом? Човешкият микробиом е симбиоза на милиарди микроби изграждащи чревната микрофлора, влагалищната микрофлора, носо-глътковата микрофлора и кожната микрофлора . В човешкото тяло са открити 20 000 гена на човешки клетки, а в [...]

 • Здраве с жив пробиотик Нарине

Приложения на живи пробиотични концентрати „Нарине“

20 януари, 2018|Коментарите са изключени за Приложения на живи пробиотични концентрати „Нарине“

Живите пробиотични концентрати „Нарине“, "Нарине Макс" и „Нарине милк“ имат силно ползотворно действие върху организма в различни ситуации - някои от тях са описани по-долу. Профилактично при новородени с цел правилна колонизация с ацедофилни бактерии [...]