За нас 2018-02-17T21:37:53+00:00

Ние от Здравини.БГ не сме поредния онлайн магазин предлагащ хранителни добавки, витамини и минерали, натурални масла, пептиди, уреди Биомедис и други. Ние сме екип, работещ и търсещ продуктите на пазара, които със сигурност са полезни и приложими и решават Вашите проблеми при най-добро съотношение цена-качество.

separator Zdravini

Мисия

Нашата Мисия е разработване, прилаганe и разпространение на нови холистични терапевтични модели за възстановяване и профилактика на човешкото здраве, чрез интегриране на естествени терапевтични методи и най-новите научни постижения на енергоинформационната медицина, без употреба на лекарства и хирургическа намеса и в която пациента/клиента е активен участник.

Екип

Захари Калайджиев

Специалист по хранене, натуропат, Боуен терапевт. Завършил университета по хранене в Пловдив с богат опит в клунарната обработка на храните за здравословно хранене в Англия.

Д-р Михаил Сяров

Специалист обща медицина. С десет годишен опит в алтернативната медицина.

Д-р Димо Мутавчиев

Работил и специализирал във Стафорд, Великобритания и Маями, САЩ в областта на Спешната медицина.

Павлина Михалева

Холистичен терапевт: Боуен терапия, регресивна терапия, Рейки мастер.

Отзиви за нашата работа

Не си представях, че може да съществува такова апаратче с вълщебни свойства. Нося го повече от 20 дни с индивидуална програма и сякащ вече съм друг човек. Действително лечебните му свойства са невероятни. Благодарна съм, че срещнах Захара и на руските учени, които предоставят тази терапия на хората.

Лидия

За първи път отидох при Захари за проблеми с кръста и гърба след раждане, като по същото време бях болна от тежка форма на грип. Исках да отложа часа за диагностика и масаж заради грипа, но все пак отидох и бях изумена от моменталното подобрение и облекчение, което получих след июмейхо и рейки терапията. Ползвах и т.нар ‘флашка’ с програма за засилване на енергията и имунната защита, и след два-три дни вече бях здрава. Продължаваме да работим за подобрение на кръста и даване възможност на тялото за самолечение.

Дина Темелкова