• Промоция!
  Уникален преносим производител на водородна   вода за фитнеса, офиса, университета, или пътуване Бутилката за водородна вода Биогенис произвежда голямо количество водород чрез електролиза (патентована технология).  Установено е, че  молекулярният водородът е най-силният природен антиоксидант и  има мощен антиоксидантен ефект върху човешкото тяло, като обезврежда и извежда селективно вредните свободни радикали (ОН*) от тялото, както нито един друг антиоксидант произведен от човека.  
 • Промоция!
  Какво е водородна (хидрогенизирана) вода? Водородна (хидрогенизирана) вода е вода, която е обогатена с молекулярен водород  (Н2). Дълго време биолозите са смятали, че водородът е само физиологично инертен газ. Самият водород е един от най-естествените антиоксиданти, така че обогатената с водород вода има силна редукционна функция. Има научни проучвания, които доказват, че 1.8 л питейна вода обогатена с молекулярен водород алкализират артериалната кръв и намаляват маркерите за окси-редукционен стрес в организма. Богатата на водород вода има по-селективен антиоксидиращ ефект  от всички витамини А, С, Е, зелен чай и други антиоксиданти, известни на човека. Има научни доказателства също за благоприятно действие на водородната вода при Алцхаймер, Паркинсон, атопичен дерматит, хепатит В и други болести. Водородът селективно неутрализира само зловредните свободни радикали, а именно OH* радикалите, с което намаля предпоставките за образуване на злокачествени, автоимунни и други заболявания.  
 • Промоция!
  За премахване на хлора и омекотяване на водата за къпане за по-добро здраве за многократна употреба много икономичен Отстранява хлор и лошия мирис поддръжка водата Допринася за по-мек, гладък и хидратирана кожа Премахва раздразнението на кожата и очите, причинено поддръжка хлор Намалява количеството на ценните тежки метали във водата
 • Промоция!
  Сменяем филтър за кана за водородна вода.
 • Промоция!
  Чиста жива вода във вашия дом всеки ден с новата  7 степенна филтърна система Биогенис за обратна осмоза! Ултра чиста и вкусна вода в дома и офиса без, паразити, пясък, пръст, ръжда, токсини, бактерии, вируси, плесени, радиоактивни частици и други! Домашната  7 степенна филтърна система за обратна осмоза Биогенис BG0715 се доставя в комплект с NSF сертифициран резервоар –с вместимост 12.1 литра, хромиран кран с удължен срок за работа, с набор фитинги  за инсталиране и  тръби 1/4". Ние  сме сигурни, че това е първата в България домашна и офис система за обратна осмоза с високо качество и несравнимо съотношение цена качество.
 • Промоция!

  Озонатор + Йонизатор

  139.00 лв. 136.22 лв.

  Озонаторът е уред за здраве с многостранно приложение. Пречиства въздух и вода, плодове, зеленчуци, месо, прибори и всичко, което желаете, когато ги поставите в съд с вода. Работи с чист продукт - озон.

  Активният кислород се нарича озон, чиято молекула се състои от 3 атома кислород. При обичайна температура озонът е газ, който има свеж мирис и синкав цвят. Обикновено след дъжд хората чувстват свежестта на въздух, тъй като той се насища на озон с ниска концентрация. След озониране на помещенията, се увеличава концентрацията на кислород във въздуха и се унищожават бактерии и вируси.

  Озонът е 2,5 до 6 пъти по-ефективен в унищожаването на бактериите от UV лъчението и 600 до 3 000 по-силен от хлора. Днес озонът широко се използва не само за пречистване на въздух и обработка на вода, но и в медицината и селско стопанство. В света отдавна е признато, че озонът е най-чистият и ефективен агент за дезинфекция.

  Работата с Озонатора е многообразна, ефективна и екологично чиста.

 • Промоция!

  Озонатор Н 021

  99.00 лв. 97.02 лв.
  Активният кислород се нарича озон, чиято молекула се състои от 3 атома кислород. При обичайна температура озонът е газ, който има свеж мирис и синкав цвят. Обикновено след дъжд хората чувстват свежестта на въздух, тъй като той се насища на озон с ниска концентрация. След озониране на помещенията, се увеличава концентрацията на кислород във въздуха и се унищожават бактерии и вируси. Озонатора е идеален за офиси и домашни помещения. Той е 2,5 до 6 пъти по-ефективен в унищожаването на бактериите от UV лъчението и 600 до 3 000 по-силен от хлора. Днес озонът широко се използва не само за пречистване на въздух и обработка на вода, но и в медицината и селско стопанство. В света отдавна е признато, че озонът е най-чистият и ефективен агент за дезинфекция. Работата с Озонатора е многообразна, ефективна и екологично чиста.