• Свеж и чист въздух за здравословен живот.Елегантен и красив дизайн, който ще се впише във всеки дом или офис. Грижа за здравето на семейството, осигурява чист въздух за безопасен, здравословен и щастлив живот.  Осигурява перфектно пречистен и йонизиран въздух в битови и бизнес помещения до 40 – 50 м2. Седем степенно филтриране и обеззаразяване на въздуха. Новата многостепенна система от филтри е много по-ефективна и със огромен капацитет. Модерни сензори следят замърсеността на въздуха и управляват автоматично мощността им. Въздухопречиствателят Biogenis пречиства до 99.8% от вредните и опасни съставки на въздуха в затворени помещения: • градски прах; • полени и други алергени; • цигарен дим; • домашен прах; • пушек и мазни изпарения; • вредни и опасни газови молекули; • формалдехиди, бензини и амоняк; • вируси, бактерии, акари, хламидии, цисти; • гъбички, плесени, спори; • неприятни миризми. В днешно време, когато прекарваме по – голямата част от времето си в затворени помещения високоефективните въздухопричистватели Биогенис са необходимост, а не лукс. Дишайки филтриран и обеззаразен въздух ще се чувстваме по-бодри, по-спокойни и работоспособни, ще боледуваме по-малко. Особено важно е за децата, които често боледуват. Препоръчва се за употреба в жилища с домашни любимци, пушачи, детски стаи, жилища, обитавани от възрастни хора или хора с алергични, белодробни и сърдечносъдови хронични заболявания. Офиси или бизнес помещения, в които влизат голям брой посетители и замърсяването на въздуха може да повлияе болестотворно върху здравето на персонала. Чистия въздух, може да се ползва и като маркетингово предимство за клиентите, които трябва да престоят продължително в затворено пространство заедно с други хора.
  • Уредът е средство за лечение на високото кръвно налягане /есенциална хипертония/чрез дихателна гимнастика. Изработен е от специални материали и по технология, която задава оптимален обем, геометрични размери и форма.
  • Озонаторът е уред за здраве с многостранно приложение. Пречиства въздух и вода, плодове, зеленчуци, месо, прибори и всичко, което желаете, когато ги поставите в съд с вода. Работи с чист продукт - озон.

    Активният кислород се нарича озон, чиято молекула се състои от 3 атома кислород. При обичайна температура озонът е газ, който има свеж мирис и синкав цвят. Обикновено след дъжд хората чувстват свежестта на въздух, тъй като той се насища на озон с ниска концентрация. След озониране на помещенията, се увеличава концентрацията на кислород във въздуха и се унищожават бактерии и вируси.

    Озонът е 2,5 до 6 пъти по-ефективен в унищожаването на бактериите от UV лъчението и 600 до 3 000 по-силен от хлора. Днес озонът широко се използва не само за пречистване на въздух и обработка на вода, но и в медицината и селско стопанство. В света отдавна е признато, че озонът е най-чистият и ефективен агент за дезинфекция.

    Работата с Озонатора е многообразна, ефективна и екологично чиста.

  • Активният кислород се нарича озон, чиято молекула се състои от 3 атома кислород. При обичайна температура озонът е газ, който има свеж мирис и синкав цвят. Обикновено след дъжд хората чувстват свежестта на въздух, тъй като той се насища на озон с ниска концентрация. След озониране на помещенията, се увеличава концентрацията на кислород във въздуха и се унищожават бактерии и вируси. Озонатора е идеален за офиси и домашни помещения. Той е 2,5 до 6 пъти по-ефективен в унищожаването на бактериите от UV лъчението и 600 до 3 000 по-силен от хлора. Днес озонът широко се използва не само за пречистване на въздух и обработка на вода, но и в медицината и селско стопанство. В света отдавна е признато, че озонът е най-чистият и ефективен агент за дезинфекция. Работата с Озонатора е многообразна, ефективна и екологично чиста.