Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на магазин Здравини                                         

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин zdravini.bg (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от zdravini.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на zdravini.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

2. Поръчката

В онлайн магазин Здравини може да осъществявате поръчки 24 часа в денонощието, в почивните дни и в дните на официалните празници. Поръчки на телефон 0878 25 78 21 приемаме от понеделник до събота, от 9:00 до 18ч., с изключение на празничните дни.

В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на zdravini.bg  е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане.  След приключване на поръчката, на посочения oт Вас телефон ще получите обаждане от наш служител за потвърждение на поръчката.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

3. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от страницата на избрания от Вас доставчик: www.econt.com, www.speedy.bg ,  или да получите информация за нея в процеса на поръчка.

4. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

4.1. Правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност и да обновяваме наличностите, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон

4.2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Здравини.БГ (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

5. Плащане

Предлагаме 2 начина за плащане:

5.1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

5.2. Плащане по банков път

6. Доставка и получаване на продуктите 

Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции

Доставка до офис на Еконт или Спиди

7. Рекламации и въпроси към нас

Научете как можете да върнете поръчани продукти от нашия магазин тук.

Моля, свържете се с нас на телефон +359 878 257 821 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от Здравини.БГ