Общи условия 2018-02-17T21:39:06+00:00

Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на магазин Здравини.БГ

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин zdravini.bg (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от zdravini.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на zdravini.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

2. За поверителността на вашите данни

Здравини.БГ обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Здравини.БГ има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

  • име и фамилия
  • e-mail
  • телефон за връзка
  • адрес за фактура и доставка
  • пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на Здравини.БГ. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Здравини.БГ заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на Здравини.БГ е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

4. Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страница: www.econt.com или да получите информация за нея в процеса на поръчка.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

5.1. Правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност и да обновяваме наличностите, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение

5.2. Избрали сте “Плащане с карта” или Paypal, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.

5.3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Здравини.БГ (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

6. Плащане

Предлагаме 2 начина за плащане:

6.1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

6.2. Плащане с кредитна карта и Paypal: плащате в процеса на поръчката.

7. Доставка и получаване на продуктите

7.1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

8. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 876 088 599 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от Здравини.БГ