Широкоспектърния препарат от ново поколение Онкопротект Плюс е разработен с цел стимулиране на собствените защитни сили на организма в борба с онкологичните заболявания и други новообразувания от различен тип. Предназначен е за профилактика, като добавка към комплексната онкотерапия и новообразувания от различен тип.

Широкоспектърния препарат от ново поколение Онкопротект Плюс действа като разрушител на ракови клетки и новообразувания от различен тип. Действието на препарата се увеличава многократно в съчетание с прием на многокомпонентните пептидни биорегулатори MyRealWay.

Прием:

  • за профилактика по 1 капсула 2 пъти на ден преди хранене с голямп количество вода. 5– 7 часа след приема на препаратa Онкопротект Плюс се взимат многокомпонентните пептидни биорегулатори TIDE PLUS за целевия орган и поддържане на имунитета. Продължителност на приема 2 – 3 месеца.
  • Като добавка към комплексна онкотерапия по 1 капсула 2 пъти на ден, сутрин и вечер преди храненес голямо количество вода. – 7 часа след приема на препаратa Онкопротект Плюс се взимат многокомпонентните пептидни биорегулатори TIDE PLUS за целевия орган и поддържане на имунитета. Продължителност на приема 6 – 12 месеца. След консултация с лекар.

 

Ако желаете да ви информираме, когато новия онкопротектор премине регистрация в България и може да се закупи, моля оставете вашата ел. поща или се обадете по телефонa.

За контакт тел: 0878257821, 0878257823

Имейл: zdravinishop@gmail.com

инж. техн. Захари Калайджиев

Захари Калайджиев

Здравейте, аз съм Захари Калайджиев и съм специалист по хранене, натуропат и Боуен терапевт.

Ако искате да получите компетентна консултация по всички въпроси свързани със здравословното хранене и природолечението, можете да запишете Вашите данни във формата за консултации заедно с конкретния Ви въпрос и аз ще се свържа с Вас.

Консултирайте се