Какво представляват пептидите и как действат

Какво са пептиди?

Пептидите са фракция от цялата аминокиселинна верига и имат органо-специфичен характер. Пептидите служат, като информационен преносител на ДНК информация към клетките. За клетките от всеки орган има един единствен пептид.

Как се добиват пептидите My Real Way

Получаването на пептиди става, чрез високо технологично извличане от клетките на специално отглеждани телета. До скоро само богатите хора можеха да си позволяват ползването на пептидни програми за лечение, удължаване на младостта и съхраняване на здравето.

Защо са толкова ефективни пептидите?

Пептиди В клетката има две основни молекули, благодарение, на които нашето тяло може да се самовъзстановява и лекува: Едната е ДНК, която е биологично неактивна матрица, другата е пептид, който, чрез свързването на различни участъци от ДНК веригата пренася биоактивна информация, важна за правилното функциониране на клетката. С нарастване на възрастта на човека, количеството на пептидите в клетките на органите намалява и това води до забавяне регенерацията на клетката и намаляване на имунната й защита срещу патогени и токсини. Пептидите са информационният ключ към забавяне на стареенето на клетките и силна имунна система. Ако за един човек е важно подмладяване и удължаване на живота, за друг е важно оздравяването от диабет, сърдечна недостатъчност, хипертония, затлъстяване, бъбречна недостатъчност, Хашимото, Паркинсон, остеопороза и остеохондроза и други. Процесът на подмладяване и оздравяване е един и същ. Чрез внасяне на достатъчно количество органоспецифични пептиди, клетките в дадения орган възстановяват естествените си способности за хранене, детокс, регенерация. Важно е да се знае, че от болна клетка при клетъчното делене се получават болни клетки и така омагьосаният кръг не ни позволява да оздравеем и  стареем по-бързо. Когато една клетка се разболее, разболява се и целия организъм. Лекарствата са полезни до дотолкова, до колкото е необходимо да се спре възпалителният процес, но те не лекуват клетката. Само пептидите могат да направят това.

Пептидите действат там където лекарството не може!

Поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват през клетъчната стена в увредената тъкан и в клетките, където доставят необходимата информация за стартиране на клетъчната регенерация и отключване запаса от стволови клетки.

Пептидите поддържат информационната матрица в клетките на органите и могат да удължат до 30% продължителността на живота, ако се приемат пептидни комплекси за забавяне на клетъчното стареене. Пептидните биорегулатори My Real Way oсигуряват активно дълголетие, когато се приемат редовно с цел профилактика!

Приложение на пептидни биорегулатори My Real Way в клиничната практика

Нашата практика в Центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен, потвърждава резултатите от лабораторните и клиничните изпитания в Хановер, Санкт Петербург и колеги лекари от Русия, Швеция, Германия и други държави. Получихме уникални резултати при лечение на остеопороза, автоимунен гломерулонефрит, хипертония, подагра, ГЕРБ, колити, гастрити, язви, депресии, сега се провежда лечение на Хашимото, двойки с репродуктивни проблеми, псориазис и други. Пептидите и пептидните комплекси действат, като намаляват възпаленията и стимулират възстановяването на хомеостазата. След двумесечния курс за детоксикация, изчистване на организма от шлаки и слуз и хармонизация, всички пациенти съобщават за значително повишаване на жизнената енергия, усещане за вътрешно спокойствие и подмладяване, подобряване състоянието на храносмилателната и отделителна системи. Виждаме как хората се подмладяват пред очите ни след няколко месечно провеждане на терапия с пептидни биорегулатори.

Съотношение цена-качество на пептиди за пиене My Real Way

Считаме, че пептидните биорегулатори на MyRealWay, предоставят най-добро съотношение цена – качество. Това са първите в света многокомпонентни пептидни биорегулатори и са създадени с най-модерните технологии в Европа, благодарение на което цената е значително по-ниска от конкурентните производители на пептиди и биоактивни хранителни добавки.

Онлайн консултация с лекар преди закупуване на пептиди за пиене My Rеal Way.

Ние oсигуряваме безплатна консултация по телефон или интернет с лекар от центъра по интегративна медицина Биомедис, за да ви осигурим правилен избор. След закупуване на пептидни биорегулатори, за всеки клиент също е осигурена възможност да получи консултация с лекар.

Ако имате въпрос свързан със заболяване и възможността за лечение с пептидна терапия не се колебайте да ни се обадите.

Преимства на пептидни биорегулатори MyRealWay

Пептиди

 1. Пептидните биорегулатори са най – ново поколение нискомолекулни пептиди за пиене, и са признати за един от най-ефективните и прогресивни методи за биолечение в Европа!
 2. Висока биологична стойност на пептиди MRW, запазена благодарение на:
 3. Сложен многокомпонентен състав:
  Всяка капсула пептиди My Real Way съдържа освен нискомолекулен пептид и натурални витамини, минерали и билкови екстракти в специална натурална капсула за продължително усвояване в тънките черва.
 4.  Синергия (ефекта на взаимодействие) в пептидни комплекси MRW
  Всички компоненти на пептидните комплекси са старателно подбрани с цел, взаимно да се допълват и подсилват действието си. Пептидите са информационният ключ в ДНК, благодарение  на който се синтезират здрави протеинови клетки, които са строителния материал в организма. Влаганите пептиди са органо-специфични и това ги прави уникални в сравнение с други пептиди и пептидни комплекси на пазара. Минералите в пептидния комплекс My Real Way, подпомагат организацията на аминокиселините в нужния за организма ред. Витамините предоставят енергия на минералите с цел синтезиране и усвояване на аминокиселините. Ензимите създават необходимите условия за работа на витамините.
 5.  Избирателно въздействие върху органите.
  В състава на всеки отделен пептиден биорегулатор My Real Way влиза уникален пептиден премикс, имащ ясно направление и специфично регулаторно действия върху клетките и тъканите на целевия орган.
 6.  Продължителността на ефекта от действието на пептидите  е от 6 до 12 месеца след завършване на пептидната терапия.
 7. Пептиди MRW са 100% натурална продукция.
  Уникален състав от 100% натурални продукти без консерванти и изкуствени вредни съставки. В състава на пептидните биорегулатори  влизат само натурални пептиди от животински произход извлечени по най-новите технологии в света, екстракти от лековити растения, витамини и минерали.
 8.  Уникална растителна капсула.
  Тази специална растителната капсула съхранява терапевтическите свойства на натуралните пептиди от животински произход и ефективното им усвояване в тънките черва. За разлика от желатиновите капсули, растителната капсула запазва натуралните пептиди от стомашната киселина и осигурява бавно, контролирано навлизане директно в кръвоносната система, за пълноценно усвояване на хранителните вещества от клетките на организма.

Полезни статии в нашия блог

Премахване на последиците от празниците в организма – махмурлук, преяждане и др.

29 декември, 2017|Коментарите са изключени за Премахване на последиците от празниците в организма – махмурлук, преяждане и др.

Как без вреда да преживеем празниците  Да не преяждаме Затова най – добре е да ядем само това, което най – много ни е харесало и то в неголеми количества. Да не смесваме несъвместими [...]

Полезни ли са пептидите

7 август, 2017|0 Comments

Пептиди, какво са петидите и  какво правят? Пептиди - Полезни  или вредни ? И Вие си задавате тези въпроси, щом четете този текст. Какво са пептиди? Пептидите са къса верига от свързани аминокиселини. Пептидите [...]

Щитовидна жлеза – Xашимото – Xипотиреоидизъм – Трета част

31 юли, 2017|0 Comments

При хипофункция на щитовидната жлеза отлични резултати се постигат с комплексна пептидна  програма чрез приемане на пептидите ThyroidTidePlus, VesselTidePlus, ImmuneTidePlus. ThyroidTIDE PLUS Състав: Пептиден комплекс NC, L-тирозин, L-ацетил карнитин, Витамин Е, Калиев йодид, Дикалциев [...]

Щитовидна жлеза – Xашимото – Xипотиреоидизъм – Втора част

31 юли, 2017|0 Comments

При среща със специалист от медицински център по интегративна медицина се осъществява обща биорезонансна диагностика и медицинско изследване за определяне общото състояние на организма, наличието на паразити, работата на панкреаса, надбъбречните жлези, черен дроб, [...]

Щитовидна жлеза – Xашимото – Xипотиреоидизъм – Първа част

28 юли, 2017|0 Comments

Информирай се за истинските причини за състоянието Хашимото и ще осъзнаеш, че това автоимунно състояние е лечимо, както и почти всички останали автоимунни състояния. Вземете здравето си в свои ръце! За автоимунните заболявания и [...]

Пептиди за естествено подмладяване и активно дълголетие

7 юли, 2017|0 Comments

Пептиди е името на търсеното хилядолетия, средство за естествено подмладяване и активно дълголетие, което удължава живота и активната възраст и дава шанс за красиво остаряване. Стареенето е естествен физиологичен процес програмиран още при раждането [...]