Акватон

Акватон

Терапията на базата на резонантните вълни UHF – “Акватон” е предназначенa, за осигуряване на терапевтичен ефект върху човешкото тяло с помощта на ниска интензивност на електромагнитните UHF вълни. Терапевтичните ефекти на устройството “Акватон” се основават на ефекта на “състояние на резонантните вълни” във водната околна среда, открит от изследователите на IRE RAS през 1955. Проучвания показват, че ниската интензивност на електромагнитните вълни може да се синхронизира с  трептенията на водата.
Ето защо изследването се провежда в компанията ” Телемак” (Русия, Саратов) от 2001 насам.
Устройството “Акватон” възстановява функцията на молекулните механизми поддържащи хомеостазата на всички нива от организация на живота – вътреклетъчно, междуклетъчно, междусистемно. Устройството “Aкватон” подсилва способността на човешкия организъм да издържа на вредните въздействия на околната среда и подобрява ефективността на процеса на лечение.

950.00 лв.

Изчерпан

Изчерпан

Акватон

Повече за продукта

Описание

Благодарение на резултатите от научните изследвания на над 150 научни статии са публикувани и материалите са включени в редица дисертации. Този проект има абсолютна световна “новост”. Основните заключения са патентовани и прилагането на устройството е разрешено от федералното Министерство на здравеопазването. През 2012 г. проекта за разработката на медицинската технология,базираща се на ефекта на ” състоянието на резонантната вълна във водна среда”е включен във федерална целева програма “Развитие на фармацевтична и медицинска индустрия на Руската федерация до 2020 г. и след това “.

Устройството “Акватон” е успешно въведено в медицинска практика в болниците на Саратов, Москва, Санкт Петербург, Самара, Нижни Новгород и други региони, където повече от 40000 пациенти са били лекувани.

Изследвания и обширни клинични тествания са показали високата ефективност на “Акватон” за лечение на заболявания, в пикочно-половата система (простатит, цистит), заболявания на сърдечно-съдовата система (хипертония, хронична церебрална исхемия) възпалителни заболявания на дихателните пътища (бронхит, пневмония), УНГ заболявания (синузит, глухота), заболявания на храносмилателния тракт (гастрит, язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника), кожни заболявания (екзема, склеродермия), заболявания на ставите (артрит, остеоартрит, болка в кръста, лигамент увреждане), заболявания на периферната и на централната нервна система, в рехабилитация след сърдечни пристъпи и ударите, но и след тежък физически труд и упражнения. Устройството “Акватон” е безопасно и лесно за управление, снабдено с автономна система за захранване. То се произвежда чрез използване на най-модерният монтаж, контрол и измерване на оборудването. Дезинфекция на работната повърхност на устройството се извършва в края на работния ден. Експозицията може да се направи през кърпа за еднократна употреба или облекло.

Лечения с Акватон и Акватон Про

Всички видове на Акватон имат една и съща честота на резонанс и всички те нормализират телесните течности обратно в нормалното им състояние.Внезапно поставянето на устройството върху органа или част от тялото,водата в органа или телесната част се преструктурира обратно в нормалното си състояние.Това,което прави Акватон толкова уникален-преструктурираната вода подобрява биохимичните реакции и помага на имунната система да функционира по-ефективно.Различните видове са били създадени да увеличат ефекта от устройството.Това значи,че честотата на резонанса на устройството достига този на тялото с различно темпо,честотата нараства бавно или бързо в зависимост от органа или здравословното състояние.Повече резонанси винаги подобряват състоянието,невъзможно е да се направи грешка.Зависи само дали лечението ще бъде по-ефективно.

Препоръките кои видове да бъдат използвани се базират на резултатите постигнати в различни клиники и болници.Все пак аз вярвам,че е добра идея да се опитат различни видове  и алтернативи помежду им,защото всеки един от нас е индивидуален със своето заболяване.

Допълнителна информация

Тегло 1.2 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top