Начало/Апарати и уреди/Ляпко апликатори/Акупресурен масажор “Фараон Л”

Акупресурен масажор “Фараон Л”

Акупресурен масажор “Фараон Л”

Масажорът е направен от екологично чист полимер, който не се наелектризира при контакт с тялото. Има четири равнини с различни кривини с които могат да се извършват четири вида общ и сегментен масаж и няколко вида точков. Масажните повърхности завършват с издатини с различни форми- полусфери и конуси със заоблени ръбове.

11.93 лв.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Акупресурен масажор “Фараон Л”

  Повече за продукта

  Описание

  Масажорът е направен от екологично чист полимер, който не се наелектризира при контакт с тялото. За разлика от другите масажори „Фараон” е с по- силно изразени свойства за масаж. Има четири равнини с различни кривини с които могат да се извършват четири вида общ и сегментен масаж и няколко вида точков. Формата на масажора наподобява  молекулата на газ метан, който е в основата на вселената. Масажните повърхности завършват с издатини с различни форми- полусфери и конуси със заоблени ръбове. С тези издатини се повишава качеството и ефективността на масажа. Използването на отделните страни на масажора дава различни усещания, която създава условия за гъвкавост при прилагането му. А именно, възможността да се използват неговите свойства за всяка възраст, телесно тегло, различна чувствителност, което е невъзможно да се получи с помощта на други масажори. “Фараон” има положителен ефект върху енергийното състояние на човека, което оказва изключително влияние върху имунната система, и така се стабилизира общото състояние.
  Видове масаж според интензитета;

  •         Лек масаж- използват се сферите с голям радиус в основата
  •         Средно силен масаж- използват се големите полукълба разположени на основните сфери
  •         Дълбок масаж- използват се коничните издатини със заоблени върхове

  Продължителността на масажа и неговата интензивност се определя на желания ефект. По време на сесията трябва да се правят кръгови движения по часовниковата стрелка или надлъжно – нагоре и надолу. За да се подобри плъзгането, масажа трябва да се прави през тънък плат или леки дрехи. Може да се използват различни кремове и мехлеми. Масажор “Фараон”  способства за равномерно разпределение на натиска върху кожата и ефективно усвояване на лекарствени мазила, балсами и антицелулитни кремове.

  Допълнителна информация

  Тегло 0.9 kg

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top