Масажор за китки и ръце

5.00 лв. 4.90 лв.

Дланите на човека са намалена проекция на тялото му. На ръцете има области с високо активни точки, които съответстват на определени органи и области на тялото. Масажът стимулира зоните за съответствие, осигурявайки терапевтични и превантивни ефекти върху човешките органи.

Описание

Този масажор стимулира точките на дланите, които съответстват на човешките органи. Осигурява терапевтични и превантивни ефекти върху човешките органи. Специално разработената система на независимо окачване на ролките позволява при движение на масажора да притиска точките на дланите. Едновременно със загряването на дланите се прави свиване-разтягане на кожно-мускулните тъкани и стимулиране на специфичните точки свързани с органите на човешкото тяло.

Техника на масажа.

– Поставете масажора между дланите на двете ръце и почнете да търкаляте ролките, извършвайки възвратно-постъпателни движения.

– Може да поставите масажора върху твърда повърхност, сложете дланта си върху него и извършвайте възвратно-постъпателни движения. После сложете другата ръка.

– Продължителност на масажа: 2-4 минути на всяка зона, повторете 3-4 пъти.