Филтърна система за обратна осмоза Biogenis BG0715

459.00 лв. 449.82 лв.

Чиста жива вода във вашия дом всеки ден с новата  7 степенна филтърна система Биогенис за обратна осмоза!

Ултра чиста и вкусна вода в дома и офиса без, паразити, пясък, пръст, ръжда, токсини, бактерии, вируси, плесени, радиоактивни частици и други!
Домашната  7 степенна филтърна система за обратна осмоза Биогенис BG0715 се доставя в комплект с NSF сертифициран резервоар –с вместимост 12.1 литра, хромиран кран с удължен срок за работа, с набор фитинги  за инсталиране и  тръби 1/4″. Ние  сме сигурни, че това е първата в България домашна и офис система за обратна осмоза с високо качество и несравнимо съотношение цена качество.

Описание

Спецификация и  характеристики:

Напълно задоволяващ домакинството или офиса, NSF резервоар за вода с вместимост 12.1 литра с кълбовиден клапан.

Висококачествени полипропиленови корпуси, одобрени от американската агенция FDA (двойно пръстеновидно уплътнение).

Автоматичен клапан –  ограничител на потока и контролен клапан от неръждаема стомана.

Хромиран изпускателен кран с удължен срок на работа .

Саморегулиращ се вентил  в комплект с опора със скоби & бърз съединител за свързване към водопроводната мрежа.

Напълно асемблирана и  100% тествана във фабриката  преди експедиция стерилна, готова за инсталиране.

 

Процес на  работа на филтър за обратна осмоза Биогенис  BG 0715

Фаза 1

 5 микронен филтър  :
Филтър за твърди частици с размера на порите на филтъра  само 5 микрона. Ефективен за отделяне на твърди частици, паразити, ръжда и пясък и други.

 Фаза 2

 Филтър с гранулиран активен въглен:
Отделя до 99% хлор и органични химични вещества. Премахва лошия вкус и мирис и подобрява цвета( в зависимост от водоизточника)

Фаза 3

1 микронен филтър:
Осигурява ефективна филтрация и задържа въглеродния прах от предходния филтър, той защитава мембраната и увеличава нейната ефективност до 99%. Допълнително филтрира твърдите частици евентуално преминали от предходния филтър за двойна филтрация..

 Фаза 4

 Мембрана за Обратна Осмоза:
Висококачествена мембрана от тънко лентов композиционен материал (TFC) Голям капацитет на пречистване до 189 литра вода на ден. Успешно премахва  твърди замърсяващи вещества, които често се намират във  вода от водопроводната мрежа като: пестициди, токсини от изкуствени торове, екологични  индустриални и битови замърсители,  олово, мед, барий, хром, живак, натрий, кадмий флуорид, нитрит, нитрат и селен.

Фаза 5

Въглероден постфилтър:
Отстранява остатъчните следи от химически вещества, неприятния вкус и мирис от резервоара и значително подобрява качеството на питейна вода в дома и офиса.

Фаза 6

Специален pH  филтър за повишаване алкалността на пречистената вече вода. Получава се така наречената жива вода. Водата достига оптималното ниво за ежедневна питейна вода от pH от 7.5 до 8.5!

Фаза 7

Мощен Ултра виолетов филтър за унищожаване на всички вируси, бактерии, плесени и други вредни микроорганизми. Получавате гарантирана ултра чиста питейна за разлика от закупените от магазина бутилирана вода, която свободна от различни токсични елементи отделящи се от бутилката когато са изложени на слънчева светлина или висока температура  и  бисфенол А (BPA)- изключително токсичен и действащ в организма, като женски полов хормон.

 

Спецификация на Филтърна система за обратна осмоза Биогенис:

Производителност: 50 галона на ден (189 литра на ден).

Условия-във водата свободния хлор е 0C, 4.8 Bar.
Работно налягане: 40-85psi (2.7-6 атмосфери)

Размери: (cm) 37 (Дължина) x 45(Височина)  x 20 (Ширина) – система  (cm) 28 x 28 x 35 (Височина) – резервоар

Тегло:  8 kg – система ,  4 kg – резервоар

Подмяна на филтрите:
Ако ТДС показателя на филтрираната вода е до 200 ппм и водата е омекотена, ние препоръчваме да се заменят филтрите в съответствие със следната таблица. В зависимост от качеството на водата в тръбопроводната мрежа сроковете за смяна могат да се променят.

Стъпка Номер на Детайл Описание на филтъра (Стандартен размер)  месеца 1год. 1-2 год.
1 03001   5 микронен предфилтър, дължина 10″
2 04021   предфилтър с активен въглен, дължина 10″
3 03002   1 микронен предфилтър, дължина 10″
4 05004   TFC мембрана, размер 1.8″ x 12″
5 04006   Въгленов постфилтър, дължина 10″

Благодарение на вашата собствена филтрираща система Biogenis BG0715 под вашата мивка, работеща за вас 24 часа на ден, вие винаги ще имате супер чиста и здравословна  вода , когато и да ви потрябва, само при завъртане на крана. Вода се ползва за пиене, готвене, кафе, като освен че е здравословна, но и значително подобрява вкусовите качества на водата. Инвестицията се изплаща многократно през годините на експлоатация и осигурява здраве за цялото семейство или работния екип в офиса.

1 литър бутилирана вода е на цена  около 25 стотинки. 1 литър пречистена със система за обратна осмоза вода струва  4 стотинки. Едно четиричленно семейство използва около 10 литра вода на ден (пиене, готвене и т.н.), за месец ще бъдат похарчени  75 лева. Със домашна система за пречистване на вода обратна осмоза ще струва 12 лева. Възвръщаемостта на инвестицията е от 5 до 6 месеца. Удобството в сравнение с пренасяне не тежки туби и бидони е несравнимо.

7 степенната филтърна система за обратна осмоза Биогенис е снабдена с TDS метър за прецизно следене на качеството на водата и времето за подмяна на филтрите. Използвайте колкото искате, чисто, удобно, безопасно и не трябва повече да се ходи за вода в магазина.

За допълнителна информация за употребата на водата Биогенис за подпомагане на лечението на различни заболявания, като съпътстваща терапия, усилваща действието на основното лечение, можете да се обърнете към нашите специалисти по холистична медицина от Центъра по интегративна медицина Биомедис , на www.biomedis.info

Желаем ви здраве и успех!

Инструкция за монтаж на система за обратна осмоза