Бабини зъби, Тинктура, 100мл

8.00 лв. 7.84 лв.

Билкова тинктура бабини зъби помага при необходимост от стимулиране на либидото. При импотентност, при стерилитет, при хипертофия на простата, при камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур,  стеснение на артериите на долни крайници – Болест на Бюргер.

Описание

Описание на Тинктура Бабини зъби (Tribulus terrestris)

Състав: 1ml тинктура бабини зъби, съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200mg билка Tribulus terrestris – бабини зъби. Екстракция: Етанол 66% об./об.

Приложение: Билкова тинктура бабини зъби се прилага перорално – по 20-30 капки, три пъти дневно в 100 мл вода или 1 път дневно, вечер 30-60 мин преди акт. Без лекарско предписание.

Показания: Билкова тинктура бабини зъби помага при необходимост от стимулиране на либидото. При импотентност, при стерилитет, при хипертофия на простата, при камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур.
Билкова тинктура бабини зъби е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: Произведено за БИЛКИ ЕООД от Българска Билка 1893 ЕООД, с.Руен, ул.Първа №51;

Срок на годност след първо отваряне на опаковката: 2 месеца.

Информацията предоставена в сайта не отменя консултация с лекар и не отменя основното медицинско лечение. Най-добър ефект се получава от паралелно прилагане на класическо медицинско лечение и природно лечение с билкови продукти.