Бабини зъби, Тинктура, 100 мл.

8.00 лв. 7.84 лв.

Билката Бабини зъби е стимулатор за мъжката полова мощ и женското либидо, за увеличаване на тестостерона и формиране на добра мускулатура и спортни резултати, при бъбречни заболявания, при възпаления на черния дроб и като силен антиоксидант. Във вид на тинктура действието на билката е много по-силно и бързо на по-ниска цена сравнено с варианта в капсули!

 

Описание

Бабини зъби подсилва либидото и при мъже и жени, удължава ерекцията, увеличава честотата и качеството на половия акт, повишава нивата на тестостерона и броя на сперматозоидите при мъжете. При спортисти подпомага растежа и възстановяването на мускулите; повишеният тестостерон дава повече сила и издръжливост при физически натоварвания. Заради силното си пречистващо (известно още като антиоксидант) действие билката помага за общото пречистване на кръвта, на черния дроб и на бъбреците, намалява риска от инфаркт и инсулт, подпомага лечението на бъбречни заболявания, подобрява възстановяването след вирусни инфекции.

Бабини зъби се използват при проблеми с бъбреците, включително бъбречни камъни, болезнено уриниране, болестта на Брайт и като „водно хапче“ (диуретик) за да се увеличи уринирането, при кожни заболявания, включително екзема (атопичендерматит), псориазис, и краста; за сексуални проблеми при мъжете, включително еректилна дисфункция (ED), неволно изпускане на сперма без оргазъм (spermatorrhea) и за увеличаване на сексуалното желание; при проблеми със сърцето и кръвоносната система включително болки в гърдите, при проблеми с храносмилането, включително колики, газове в червата (метеоризъм), запек.

Състав: 1 ml тинктура бабини зъби, съдържа 1 ml тинктура 1:5, еквивалентен на 200 mg билка Tribulus terrestris – бабини зъби. Екстракция: Етанол 66% об./об.

Препоръчителна употреба: Билкова тинктура бабини зъби се прилага перорално – по 20-30 капки, три пъти дневно в 100 мл вода или 1 път дневно, вечер 30-60 мин преди акт. Без лекарско предписание. Бабини зъби могат да се вземат без да се правят прекъсвания между приемите, всичко зависи от това как се чувства човекът, който ги приема. Ефектът при всеки настъпва по различно време – при някои след 10 дни, при други – до 1 месец. След първите месец-два е възможно продължаващо вземане на билката в по-малки дози от по 30-35 капки дневно още 1-2 години.

Внимание: Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Производител: Произведено за БИЛКИ ЕООД от Българска Билка 1893 ЕООД, с.Руен, ул.Първа №51

Срок на годност след първо отваряне на опаковката: 2 месеца.

Информацията предоставена в сайта не отменя консултация с лекар и не отменя основното медицинско лечение. Най-добър ефект се получава от паралелно прилагане на класическо медицинско лечение и природно лечение с билкови продукти.