Пълен Спектър Плод Трибулус

20.57 лв. 20.16 лв.

Уникална и ефективна билкова помощ за редица заболявания и за спортуващите фитнес

100% естествена добавка

Може да се използва както от мъже, така и от жени

Описание

Плод трибулус е ефективна добавка за подобряване на либидото и насърчаване на производството на тестостерон. Може да се използва както от мъже, така и от жени. Билката бабини зъби е основна съставка в лекарството трибулус. Биоактивният компонент на това лечебно растение насърчава производството на лутенизиращ хормон. Това се отразява на хормоналния баланс в организма на човек. При мъжа се повишават тестостероновите нива, от което следва засилване на потентността, удължаване на ерекцията, подобрено качество на половия акт. При жените растат стойностите на естрогена и последицата е повишеното либидо. Препоръчва се при стомашни спазми и спазми на чревния тракт, при бъбречно-каменна болест.

Положително влияе върху мигрена и невралгии, бронхити, коклюш, спазми на жлъчните пътища, възпаления на половите органи, топи лошия холестерол и балансира мастната обмяна. Помага при хипертония, шипове, болки в ставите с възпаление и съдейства при зарастването на рани.

1. Действа успокояващо – въздейства върху централната нервна система и вегетативната система , участва в стабилизирането на хормоналния баланс.
2. Плодовитост – действа стимулиращо и на двата пола. Препоръчва се за увеличаване на плодовитостта при двата пола, при сърдечно-съдови заболявания, нередовен цикъл. Има противогъбично и лаксативно действие.

3. Фитнес – бабини зъби е мощен природен стероид. Редовната им употреба съдейства за нарастване на мускулната маса.

4. Отслабване – бабини зъби имат отслабващ ефект, дължи се на способността им да редуцират стойностите на лошия холестерол и триглицеридите.  С бабини зъби стойностите на кръвната захар могат да бъдат поддържани стабилно.
5. Камъни в жлъчката – с бабини зъби могат да се овладяват жлъчни колики и да се редуцират камъни в жлъчката.
6. Бъбреци – Редовният прием помага да се облекчат болковите състояния, съдейства за по-лесното изкарване на песъчинки.
7. Aртрит и дискова херния
8. Високо кръвно – нормализира кръвното налягане и спасява от хипертонични пристъпи, тонизира и подобрява настроението, балансира мастната обмяна и предотвратява образуването на холестеринови плаки.
9. Акне – съдейства за пречистване на организма и за постигане на хормонален баланс, въздействат върху състоянието на метаболизма и кожата
10.Диабет – поддържа стойностите на кръвната захар
11.  Щитовидна жлеза – подобрява метаболизма на мазнините и стабилизира антиоксидантната защита.
12. Псориазис – стабилизира имунната система, което повлиява състоянието на всички тъкани в организма, особено кожата.
13. Прочистване на черен дроб – съдейства за пречистването на черния дроб и възпира отлагането на мазнини и проявата на чернодробна стеатоза
14. Хемороиди – подобрява кръвообращението и тонизира стените на кръвоносните съдове, оптимизира мастния метаболизъм и предотвратява образуването на холестеринови плаки.
15. Миома – предпазва от яйчникови кисти и от образуването на доброкачествен тумор на матката, миома, въздейства върху баланса на хормоните, което е предпоставка за нормален месечен цикъл и здравословна кондиция на деликатните органи.

Допълнителна информация

Тегло 100 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.