Биовълна Премиум

Биовълна Премиум

БИОВЪЛНА е уникален уред, който неутрализира вредните за човешкия организъм вещества и възстановява натуралните качества на продукта.

960.00 лв.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Биовълна Премиум

  Повече за продукта

  Описание

  Уред БИОВЪЛНА е едно съвременно, безопасно и уникално по своето приложение средство, с което можем да имаме по-чиста храна, вода и напитки, да неутрализираме различни негативни външни въздействия, да балансираме енергията на фините полета на своето тяло. На практика с този апарат се провежда индукционно информационно-биорезонансно въздействие. От една страна то способства за блокиране в храните и в напитките на вредните токсични вещества, а от друга страна съдейства за възстановяване на нарушеното саморегулиране на организма, вследствие на неблагоприятната външна среда, на нашите негативни емоции и мисли, на отрицателно натоварените думи, отправяни от нас и срещу нас.

  В биорезонансния апарат БИОВЪЛНА са включени три програми, които обхващат широко поле на въздействие.

  Въздействието на трите програми е възможно както на клетъчно ниво, така и върху организма като цяло. При създаването на апарата са използвани честоти, които са установени от учените Фол, Шмидт, Райф, Кларк и др. Комплексът от подбрани програми за биорезонансно въздействие (нискоенергийно електромагнитно излъчване) регулира и възстановява природния потенциал на организма и на продуктите, върху които се прилага.

  За генериране на сигнали в процеса на работата, апаратът използва Advanced Timers микроконтрольор от типа ARM и програмно-апаратен от типа DDS, като прилага алгоритъма на Брезенхеман. Това позволява да се осигури висока точност на зададените честоти, гъвкавост на възможностите и т. н.

   

  Допълнителна информация

  Тегло 1.5 kg

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top