Блендер Vitamix Ascent 2500

Блендер Vitamix Ascent 2500

1,740.00 лв.

Блендер Vitamix Ascent 2500

Повече за продукта

Описание

Мощност и гъвкавост

Всеки блендер от Ascent линията предлага същата невероятна мощност и гъвкавост, които очаквате от Vitamix. В разнообразието от модели Vitamix наистина няма грешен избор. Просто изберете модел, които отговаря на Вашия стил на готвене – модерен сензорен екран или здрави превключватели, автоматизирано смесване или пълен контрол над процеса.

Настройки на програмите

Три програмни настройки за Смути, Гореща супа и Замразени десерти осигуряват удобство при работа и винаги еднакви резултати.

Можете директно да приготвите топла супа в контейнера – няма нужда да сварявате продуктите предварително. Моторът ще генерира допълнително топлина, като ще загрее добре продуктите  в каната за разбиване. Ще има пара, така че супата ви ще бъде нещо повече от “топла”.

Със своите 10 степени на променлива скорост блендера Vitamix Ascent A2500 ви дава пълен контрол върху процеса на работа. Можете да регулирате скоростта на блендиране от 1 до 10, за да получите точната по-едро разбита консистенция, или да включите на максимална мощност за топли супи или сосове.

Вие контролирате процеса

Функцията за ръчно регулиране на скоростта и функцията пулс ви позволяват да постигнете желаната едра или фина текстура, в съответствие с всяка рецепта.

Пулс бутон

Можете с лекота да накълцате продуктите като добавка към ястието, за да го направите малко по-вкусно. Благодарение на импулсната функция можете да получите текстурата, която желаете. Ще превърнете дори и на най-трудните за разбиване зеленчуци и плодове в мека каша или пюре.

Цифров таймер

Дигиталният дисплей на модел A2500 е фантастично допълнение от Vitamix. Много малко блендери имат тази функция. Не е необходимо да засичате времето, просто следите таймера и ще имате перфектния резултат отново и отново. Вашият блендер Vitamix Ascent A2500 ще отчита и ще показва точното време на миксиране. Моторът спира автоматично след шест и половина минути.

Цифровият таймер има допълнително предимство – не е нужно да стоите до блендера и да натискате бутона. Вграденият цифров таймер премахва грешките с рецепти, които приготвяте ръчно, като ви помага да постигнете перфектната текстура всеки път.

Вградено безжично свързване

Безжичната връзка е ново допълнение от Vitamix и една от най-полезните функции. Основата с мотора на вашия модел ще използва NFC (или Near-Field Communication) за идентифициране на контейнера, който използвате. Това Ви дава възможност с този модел блендер да използвате както малка кана, така и голяма кана. Блендърът ще се включи само при разпознаване на контейнер с вграден в дъното му маркер NFC.

Базата с мотора разпознава размера на контейнера, който сте избрали, и автоматично ще коригира програмните настройки както и максималното време на смесване. Вградената безжична връзка позволява на серията Ascent™ да развива техническите иновации през следващите години.

Съвместими с всякакви контейнери SELF-DETECT ™

Добавете набор от съвместими размери контейнери, като създадете персонализирана система за смесване, която да отговаря на вашите нужди.

Характеристики

 • Цвят: тъмно сив, бял, червен (изберете цвят от падащото меню)
 • Включена кана: 2л., оразмерена, Tritan Copolyester, BPA-free
 • Остриета: Неръждаема стомана, лазерно заточване, диаметър 10 см.
 • Мощност: 1200W – 1400W, ~ 2.2 конски сили
 • Размери в см: 20.3(Ш) x 43.2(В) x 27.9(Д)
 • Напрежение: 220V, 50Hz
 • Тегло: 5.4 кг.
 • Защита: Вентилатор за охлаждане и система за термична защита
 • Марка/модел: Vitamix – Ascent Series А2500
 • Гаранция:
  • 10 години (при домашно ползване)
  • 1 година при професионално ползване

Производител: Vitamix – Cleveland, Ohio USA

Допълнителна информация

Тегло Няма
Цвят

Бял, Тъмно сив, Червен

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top