Екстракт от Мака, 60 капсули

Екстракт от Мака, 60 капсули

 • подобрява сексуалните функции, либидото и фертилитета при жените и мъжете
 • спомага за нормализиране на хормоналния баланс при мъжете и жените
 • смекчава ефекта от менопаузата

8.50 лв.

15% Отстъпка

Изчерпан

Изчерпан

Екстракт от Мака, 60 капсули

Повече за продукта

Описание

Клинични изследвания от д-р Хуго Маласпина (Лима, Перу), проведено в продължение на няколко десетилетия показват, че приемането на корените на перуанска мака значително увеличава физическата и сексуалната активност при по-възрастни хора.

Научни и клинични проучвания, проведени в Европа, Латинска Америка и Северна Америка през последното десетилетие, доказват следните свойства на перуанския екстракт от Мака:

 • Увеличава жизнеността и издръжливостта, има тонизиращ и леко анаболен ефект, намалява симптомите на хроничната умора.
 • Помага за нормализиране на хормоналния баланс при мъжете и жените, нормализира и подобрява функцията на ендокринната система, панкреаса и щитовидната жлеза, надбъбречните жлези.
 • Допринася за проблемите на мъжкото безплодие, повишава качеството и подвижността на сперматозоидите.
 • Може да се използва за безплодие при жените.
 • Афродизиак, повишава ефикасността на мъжкото и женското либидо, повишава сексуално желание и интензивността на усещанията по време на сексуално сношение и при двата пола, намалява рехабилитационния период между сексуални актове, мака се нарича “естествен полов стимулант.
 • Положително въздейства върху мускулите на сърцето, подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.
 • Има положителен ефект върху функцията на простатата и спомага за възстановяването на функцията на отделителната система при аденом на простатата.
 • Смекчава ефекта от менопаузата и заболявания на нервната система, свързани с ПМС при жените намалява риска от остеопороза.

Мака “Билката на инките.”
В края на 15 век световната история е белязана с колонизацията на инките от испанските конкистадори в Южна Америка, които се изправят пред сериозен проблем свързан с размножаването на животните, които довели със себе си. Местните индианци препоръчват към храната на животните да се добави растение, което вирее в планините на Перу наричано Мака (Maca). Резултатът бил толкова зашеметяващ, че това растение започва многократно да се споменава в летописите на конкистадорите, като дар от боговете на плодородието.Испанците дори налагат данък на местните под формата на растение Мака, което се изпращало до Испания. В 200-годишните документи се споменава, че един от районите на Перу, трябвало да плати на колонизаторите 9 тона от растението като данък. Перуанските конкистадори, нарекли Мака “Билката на инките.”

Първите данни за отглеждането на това уникално растение са намерени в аналите на цивилизацията на инките, датиращо от над 5000 години. Инките традиционно използвали корен от мака за различни церемонии и специални поводи, в ритуали и за военни цели. Според легендата, войните инки консумирали специално корен от Maкa за да придобият физическа сила и издръжливост преди битка. Но винаги след превземане на град на войниците им било забранявано взимането на мака, за да се предпазят жените от сексуално насилие в градовете. В Перу и Южна Америка и до ден днешен се консумира корен от Maкa за увеличаване на силата, издръжливостта, подобряване на сексуалното желание при мъжете и жените, за повишаване на либидото, потентността и плодовитостта.

Състав: 

 • Всяка капсула съдържа 470 мг от корен на мака в съотношение 4:1 екстракт.

Препоръчителна употреба:

 • Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода

Производител: Биохерба 

Допълнителна информация

Тегло 0.1 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top