Комплекс от етерични масла за контрол на диабета

142.64 лв.

Комплекс от етерични масла за контрол на диабета съдържа:

Описание

Комплекс от етерични масла за контрол на диабета нормализира нивото на глюкозата и има мощен антиоксидантен ефект, нормализира нивото на захар в кръвта, намалява захарта и защитава клетките от свободни радикали.

Комплекс от етерични масла за контрол на диабета съдържа:

  • Масло от лавандула

Ароматът на лавандуловото масло е познат на всички – това растение се добавя към козметиката, парфюмите, домакинската и автомобилната химия. Лавандуловото масло е известно успокояващо средство и не само! Летливите съставки на лавандуловото масло нормализират нивото на глюкозата и имат мощен антиоксидантен ефект. Използва се за  контрол на диабета и предотвратяване на усложненията – 2 в 1.

Начин на употреба:

3-5 капки на ден се поставят в 1 с.л. мед и разтварят в чаша с топла вода.

  • Масло от лимон

За етерично масло от лимон не е известно много. Това, което трябва да знаем е, че това масло нормализира нивото на захар в кръвта.

Начин на употреба:

2 капки дневно в 1/2 чаша с топла вода преди хранене. Количеството се приема на 2-3 приема преди хранене.

  • Масло от черен кимион

Маслото от черен кимион е традиционно лекарство за много заболявания, включително диабет, астма, хипертония, тонзилит, фарингит и други хронични инфекции. Научно изследване, потвърждава използването маслото при диабет. В допълнение към действието за намаляване на захарта, маслото от черен кимион защитава клетките от свободни радикали, което е много подходящо за предотвратяване на усложненията от диабет тип I и тип II.

Начин на употреба:

1 с. л. дневно, сутрин на гладно в продължение на 1 месец, около 30 мин. преди ядене.

Комплекс от етерични масла за контрол на диабета се употребява по следния начин:

Масло от черен кимион 1 с. л. дневно, сутрин на гладно в продължение на 1 месец, около 30 мин. преди ядене.

Масло от лимон 2 капки дневно в 1/2 чаша с топла вода преди хранене. Количеството се приема на 2-3 приема преди хранене.

Масло от лавандула 3-5 капки на ден се поставят в 1 к.л. мед и разтварят в чаша с топла вода. Най – добре 1 час след обедното хранене.

Допълнителна информация

Тегло 1920 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплекс от етерични масла за контрол на диабета“