Комплекс от етерични масла при диабет

133.81 лв. 131.13 лв.

Комплекс от етерични масла при диабет съдържа:

Описание

Комплекс от етерични масла при диабет за нормализиране нивото на триглицеридите и борба с възпалителните процеси, за съхраняване на клетките, произвеждащи инсулин, нормализиране на метаболизма на глюкозата и предотвратяване на последиците от заболяването, за намаляване на захарта и защита на клетките от свободни радикали.

Комплекс от етерични масла при диабет съдържа:

  • Масло от листа на канела

Повечето от нас познават канелата само като подправка за вкусни десерти, но това е и древно съкровище на народната медицина. Съвременната наука потвърждава използването на канелено масло при захарен диабет, хипертония, затлъстяване и редица инфекциозни и възпалителни заболявания. Канеленото масло подобрява чувствителността на клетките към инсулина, нормализира нивото на триглицеридите и се бори с възпалителните процеси. Панацея за сърцето и диабетиците.

Начин на употреба:

2-3 капки дневно върху лъжичка мед, разтворени в чаша с топла вода.

  • Масло от карамфил

Изследване на учени твърди, че маслото от карамфил може успешно да се използва за профилактика и лечение на захарен диабет тип II. Установено е, че карамфила се бори с оксидативния стрес и увеличава жизнеността на бета клетките на панкреаса – „производителите“ на човешки инсулин. Използвайки масло от карамфил при диабет, можете да съхраните клетките, произвеждащи инсулин, да нормализирате метаболизма на глюкозата и да предотвратите последиците от заболяването.

Начин на употреба:

2-4 капки дневно в чаша с топла вода.

  • Масло от черен кимион

Маслото от черен кимион е традиционно лекарство за много заболявания, включително диабет, астма, хипертония, тонзилит, фарингит и други хронични инфекции. Научно изследване, потвърждава използването маслото при диабет. В допълнение към действието за намаляване на захарта, маслото от черен кимион защитава клетките от свободни радикали, което е много подходящо за предотвратяване на усложненията от диабет тип I и тип II.

Начин на употреба:

1 с. л. дневно, сутрин на гладно в продължение на 1 месец, около 30 мин. преди ядене.

Комплекса от етерични масла при диабет се употребява по следния начин:

Масло от черен кимион по 1 с. л. дневно, сутрин на гладно в продължение на 1 месец, около 30 мин. преди ядене.

Масло от карамфил 2-4 капки дневно в чаша с топла вода, на обяд 20 мин. след хранене.

Масло от листа на канела 2-3 капки дневно върху лъжичка мед, разтворени в чаша с топла вода. Най – добре е да се приема в ранния следобед или поне 1 час преди вечеря.

Допълнителна информация

Тегло 1920 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.