БИО Кокосова захар – ℮ 200 g

3.50 лв.

КOКОСОВА ЗАХАР ОРГАНИЧНА, ORGANIC COCONUT SUGAR

НЕ съдържа глутен.

БЕЗ алергени.

Веган.

НИСЪК гликемичен индекс.
Съдържа: 100% органичнa кокосова захар.  ℮ 200 g
Мек процес на производство от кокосови палми.

Описание

КOКОСОВА ЗАХАР ОРГАНИЧНА, ORGANIC COCONUT SUGAR

НЕ съдържа глутен.

БЕЗ алергени. Веган.

НИСЪК гликемичен индекс.
Съдържа: 100% органичнa кокосова захар.

℮ 200 g
Мек процес на производство от кокосови палми.

Натурален източник на:

Желязо

35 гликемичен индекс

Действа благоприятно:

  • при необходимост от храни с нисък гликемичен индекс
  • на емоционалното състояние

Подходяща за деца и възрастни. Идеална за овкусяване на кафе, чай, десерти, печива и др. Сладък карамелен вкус.

Рецепта за течен шоколад:
Необходими продукти: 2 чаши сурови лешници, 2-3 с.л. сурово кокосово масло, 1/2 чаша кокосова захар, 2-3 с.л. сурово какао, 1-2 с.л. Бурбонска ванилия, 1 ч.л. Цейлонска канела, щипка калиева сол.
Начин на приготвяне: Лешниците се смилат хубаво с блендер/чопър. След това се добавя кокосовото масло и смилането продължава до превръщането на ядките в кремообразна консистенция. Постепенно се добавят и останалите съставки до получаването на гъст крем. Пренесете в стъклен буркан и охладете в хладилника. Консумирайте с наслада.