Кана за водородна (хидрогенизирана) вода

Кана за водородна (хидрогенизирана) вода

Водородна (хидрогенизирана) вода е вода, която е обогатена със свободни молекули водород (Н2).

Има много научни проучвания, които доказват, че 1.5 л питейна вода обогатена с молекулярен водород алкализира артериалната кръв и намаляват маркерите за окси-редукционен стрес в организма. Богатата на водород вода има по-селективен антиоксидиращ ефект от всички витамини А, С, Е, зелен чай и други антиоксиданти, известни на човека.

344.00 лв.

Кана за водородна (хидрогенизирана) вода

Повече за продукта

Описание

Кана за водородна вода, 1,5 литра

Какво е водородна (хидрогенизирана) вода?

Има научни доказателства за благоприятно действие на водородната вода при Алцхаймер, Паркинсон, атопичен дерматит, хепатит В и други болести. Водородът селективно неутрализира само зловредните свободни радикали, а именно OH* радикалите, с което намаля предпоставките за образуване на злокачествени, автоимунни и други заболявания.

Предаване за водородната вода по БНТ – „Улови момента с Милен Атанасов“
https://www.bnt.bg/bg/a/prezarezhdane-s-vodorod-27012019

Ролята на обогатената на водород вода върху човешкото тяло

Дълго време биолозите са смятали, че водородът е само физиологично инертен газ. Самият водород е един от най-естествените антиоксиданти, така че обогатената с водород вода има силна редукционна функция.

Активният молекулярен водород неутрализира свободните радикали, които блокират нормалната жизнена функция на клетките и са основна причина за зараждане на заболявания, като сърдечно-съдови, диабет, автоимуннии др. Свободните радикали са и една от основните причини за онкологични заболявания.

Водородът одобрява кръвообращението, активира човешките клетки, забавя стареенето на клетките, подобрява имунитета, подобрява стомашно-чревната функция.

Водата получена с каната за водородна вода осигурява мощна детоксикация на клетъчно ниво и повишаване на жизнената енергия на тялото.

Обогатената с водород вода се препоръчва при:

Схема на Електролизата за обогатяване с водород

Препоръчваме в каната да използвате пречистена вода с обратна осмоза, а не вода от чешмата. Каната за хидрогенизиране на вода обогатява пречистената вода с водородни молекули.

Диаграма

Сменяем филтъра Ниска консумация на енергия, висока ефективност Водородът е силен антиоксидант Снзорни бутони
Сменяемият калциев сулфитен филтър адсорбира остатъчния хлор във водата и прави питейната вода по-здравословна. Мощност 15WЗахранване DC 12V

Електролиза с висока мощност, ниска консумация на енергия

Продуктът използва новоразработен водороден генератор, с по – голям капацитет за производство на водород Каната с водородна вода е със сензорни бутони за лесен контрол

Каната за водородна (хидрогенизирана)  вода е едно от най-новите научни открития за профилактика на здравето и допълващо лечение, разработено в Япония.

Допълнителна информация

Тегло 2.2 кг
Функция "Циклон"

С функция циклон

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top