Магнезий хелатиран Haya Labs, 200mg, 60 таб

Магнезий хелатиран Haya Labs, 200mg, 60 таб

 • Отпуска нервната система
 • Подобрява сърдечната дейност
 • Подпомага изграждането на костите

19.00 лв.

Магнезий хелатиран Haya Labs, 200mg, 60 таб

Повече за продукта

Описание

За динамичните хора, активните спортисти, изложени на стрес и умствено натоварване, HAYA LABS създадоха  Хелатиран Магнезий Chelated Magnesium! Качествен продукт с внимателно дозирано съдържание на магнезий, който осигурява ежедневно необходимата доза от важния минерал и подсилва метаболитните и възстановителни сили на организма.

Действие:

 • Поддържа нормалният ритъм на сърцето
 • Редуцира мускулните спазми
 • Допринася за добрата функция на мускулатурата
 • Ободрява мозъка
 • Намалява напрежението
 • Подпомага възстановяването на организма при физическа и умствена преумора
 • Спомага нормалното функциониране на метаболитната система

Магнезият е естествен метал, важен хранителен елемент за мускулите и нервната система на човешкото тяло. В най-голяма степен той се среща в костите, зъбите, сърдечната мускулатура, бъбреците, червените кръвни клетки, мозъка. Той е изключително необходим, тъй като спомага за нормалния растеж, както и за активацията на много различни ензими.
Органи като сърцето, скелетните мускули и костите изискват адекватни нива на магнезий за правилно функциониране. Магнезият също така подпомага окисляването на мастни киселини, невротрансмисията, функциятата на имунната система и активирането на аминокиселините. Недостига на магнезий в организма може да доведе до мускулни спазми, главоболие, болка в гърдите, запек, затруднено преглъщане, чувствителност към светлина и шум, безсъние, тревожност и други проблеми. Хелатираният магнезий допълва естествени нива на магнезий, като помага да се избегнат подобни симптоми.

Хелатиран магнезой съдържа 200 мг. магнезий, минералът, който участва в функционирането и поддържането на сърдечно-съдовата и нервно-мускулните системи, подпомага метаболизма и доставя важни хранителни елементи на мозъка.
Допълнителният прием на магнезий е много подходящ за активни спортисти, хора с динамично ежедневие и хора, изложени на стресови фактори.

Състав в 1 капсула:

 • Chelated Magnesium съдържа 200 мг. магнезий, минералът, който участва във функционирането и поддържането на сърдечно – съдовата и нервно – мускулните системи, подпомага метаболизма и доставя важни хранителни елементи на мозъка.

Препоръчителна дозировка:

 • Приема се по 1 таблетка, от 1 до 3 пъти дневно, препоръчително по време на хранене.

Опаковка: 60 таблетки

Производител: Haya Labs

Този продукт не е лекарствено средство. Спазвайте инструкциите за употреба и препоръчителната дозировка. Хранителните добавки не заместват балансираното хранене и здравословния начин на живот.
Консултирайте се с лекар преди употреба в случай на заболяване или прием на лекарства. 
Да се ​​съхранява при стайна температура, защитено от светлина, влага и далеч от деца.

Допълнителна информация

Тегло 0.200 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top