Начало/Апарати и уреди/Ляпко апликатори/Масажор – акупунктурен апликатор валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро

Масажор – акупунктурен апликатор валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро

Масажор – акупунктурен апликатор валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро

59.82 лв.

Изчерпан

Изчерпан

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Масажор – акупунктурен апликатор валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро

  Повече за продукта

  Описание

  Описание

  Акупунктурен валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро
  Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.
  Ляпко акупунктурен валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро е апликационно устройство за динамично въздействие. Използва се за всичкичасти на тялото. Терапевтичният ефект се постига няколко пъти по-бързо, отколкото при използване на статичен апликатор.
  Галваничния ток, който преминава по кожата, има импулсен характер. При обработка на гърба и други труднодостъпни места на тялото с валяка се изисква участието на помощник. Благодарение на гумените втулки, той има меко, деликатно въздействие върху кожата. Ляпко акупунктурен валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро се използва за терапевтичен ефект върху всяка част на тялото, главата и лицето. Препоръчва се за употреба при възрастни и деца. С използването на валяка може да се постига успокояващ или стимулиращ ефект. За успокояващ ефект (например болка в лумбосакрален регион или в долните крайници) сесията трае 10-15 минути, като се обхваща голяма площ на повърхността на тялото. При сеанс на лечение по възбуждащ метод (например, пареза на мускулите и други състояния), се прави бързо и силно въздействие в продължение на 5-7 минути, но на по-малка площ от тялото. Иглите на валяка не трябва да повреждат кожата. Методът е ефективен и неинвазивна, т.е. напълно елиминира прехвърлянето на инфекция (хепатит, СПИН).
  Ляпко акупунктурен валяк “Универсален М” – стъпка 3,5 – сребро в процес на използване не повреждат кожата и нямат контакт с кръвта. При индивидуално използване не нужно да се използват специални дезинфектиращи средства. Достатъчно е измиване с миещ препарат или изплакване с течаща вода. При използване от различни пациенти е нужно почистване с дезинфекциращ разтвор.
  Производител: “Liapko Ltd”, Украйна

  Допълнителна информация

  Тегло 0.5 kg

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top