Начало/Апарати и уреди/Ляпко апликатори/Масажор – акупунктурен апликатор ”Килим голям – сребро”

Масажор – акупунктурен апликатор ”Килим голям – сребро”

Масажор – акупунктурен апликатор ”Килим голям – сребро”

Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.

Ляпко Акупунктурен “Килим голям” – стъпка 7,0 – сребро – при него се препоръчва апликации на гърба, като килимче под краката /в изправено, седнало или легнало приложение/. На него е удобно да се лижи по корем за профилактика и комплексна терапия на храносмилателната система /колит, дискинезия, запек/ и затлъстяване /телесни мазнини по коре

172.40 лв.

Изчерпан

Изчерпан

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Масажор – акупунктурен апликатор ”Килим голям – сребро”

  Повече за продукта

  Описание

  Описание

  Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.

  Ляпко Акупунктурен “Килим голям” – стъпка 7,0 – сребро – при него се препоръчва апликации на гърба, като килимче под краката /в изправено, седнало или легнало приложение/. На него е удобно да се лижи по корем за профилактика и комплексна терапия на храносмилателната система /колит, дискинезия, запек/ и затлъстяване /телесни мазнини по корема.

  Ляпко Акупунктурен “Килим голям” – стъпка 7,0 – сребро има голяма площ на въздействие и най-голямо разстояние между иглите и следователно най-голям натиск на всяка игла, благодарение на което той има повишена интензивност и ефективност на действие.

  Ляпко Акупунктурен “Килим голям” е със стъпка на иглата 7.0, размер 275 по 480 мм., брой на иглите 2710. Състав: желязо, мед, никел, цинк, сребро, гума за медицински цели. Отличителна черта на „Килима“ е неговата голяма площ на въздействие и най- голямата стъпка на иглите, благодарение на което има висока ефективност на лечението.

  Ляпко Акупунктурен “Килим голям” – стъпка 7,0 – сребро се използва като профилактично средство за укрепване и поддържане на здравето, повишаване работоспособността и общия жизнен тонус, нормализиране на съня, настроението и обмяната на веществата.

  Високата лечебна ефективност се постига от възникналия галванически ток от допира на върховете на иглите с кожата. В резултат на това се получава микроелектрофореза на металите в тялото.

  В процеса на използване и съприкосновение с кожата, Ляпкоапликатора не я поврежда, няма контакт с кръвта. При индивидуално използване не нужно да се използват специални дезинфектиращи средства. Достатъчно е измиване с миещ препарат или изплакване с течаща вода. При използване от различни пациенти е нужно почистване с дезинфекциращ разтвор.

  При правилно съхранение, Ляпко Акупунктурен “Килим голям” – стъпка 7,0 – сребро може да се използва 5- 7 години.

  Методика на използване;

  Продължителността, т.е. времето на въздействие на апликатора върху кожата определя желания ефект.

  • За тонизирване, облекчение при остра, силна болка, за повишаване на работоспособността и артериалното налягане при хипотония- 7 до 10 минути.
  • Да се отпуснете, за премахване на продължителна хронична болка, понижаване на артериалното налягане, сънотворен ефект- н15 до 30 минути.

  Важно условие за успешно лечение и липса на дискомфорт е правилното поставяне на апликатора. Относителния дискомфорт в първите пет минути, трябва да премине в приятна топлина, често преминаваща в здрав здравословен сън.

  За да е поставен правилно апликатора, трябва точно да се симулират извивките на гърба чрез възглавници и сгънати кърпи. Ако дискомфорта продължава повече от 20- 15 минути, апликатора трябва да се премахне и отново да се използва след 5- 6 часа или на другия ден. Причините за дискомфорта могат да бъдат- неравномерно разпределиние на тежеста върху иглите, приплъзване с надраскване на кожата.

  Продължителността на лечение е 1 – 2 седмици. Курса на лечение може да се повтори след 2- 4 седмици.

  Производител: “Liapko Ltd”, Украйна

  Допълнителна информация

  Тегло 1.5 kg

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top