Натурален пробиотичен имуностимулатор МЕТАБИОТИК – Медбио+

Натурален пробиотичен имуностимулатор МЕТАБИОТИК – Медбио+

  • Натурален пробиотичен имуностимулатор
  • Биологичен продукт, подходящ за всички възрасти, включително бебета, деца, бременни и кърмещи жени
  • Подходящ при дисбиоза, дисбактериоза на дебелото черво от различен произход.
  • Препоръчва се при чревни инфекции, след антибиотична терапия, при диария или запек и др.

45.00 лв.

Изчерпан

Изчерпан

Натурален пробиотичен имуностимулатор МЕТАБИОТИК – Медбио+

Повече за продукта

Описание

Имуностимулатор МЕДБИО+МЕТАБИОТИК, хранителна добавка

Биологичен продукт, подходящ за всички възрасти, включително бебета, деца, бременни и кърмещи жени при дисбиоза / дисбактериоза на дебелото черво от различен произход. За много малки деца е по-добре да се разреди с вода и да се даде преди хранене, за което използвайте спринцовка без игла. Може да предпази от развитие на гъбична инфекция по време на антибиотично лечение. Прилага се както отделно, така и като част от комплексен подход съвместно с пробиотиците от сериите НАРИНЕ И МЕДБИО+

Какво представляват метабиотиците?

У нас тази дума е малко известна на широкия кръг хора. Това са особени активни вещества, които се образуват в резултат от жизнената дейност /метаболизма/ на полезните бактерии – естествената микрофлора в дебелото черво, както и самите тела на тези бактерии. Наричат се метаболити и когато се изпият, те започват да действат незабавно, без да изискват време за активиране. Метабиотиците, като метаболитни продукти, не се влияят от действието на стомашния сок, храносмилателните ензими и приема на антибиотици. Именно тези вещества са тясно свързани с физиологията на човека, като му доставят мастни киселини, витамини, активни метаболити и аминокиселини, с благоприятни ефекти за развитието на имунните клетки и невронна регулация за храносмилането на хранителни вещества. Те регулират хомеостазата, биоценозата, подпомагат възстановяването на естествената микрофлора на дебелото черво, рязко увеличават имунитета, нормализират водно-електролитния баланс, подобряват чревната подвижност /перисталтиката/, възстановяват киселинността, спомагат за унищожаването на патогенните бактерии.

Предназначение на продукта:

при дисбиоза/дисбактериоза от различен произход – чревни инфекции, след антибиотична терапия, при диария или запек и др. По време на антибиотична терапия може да се приема с цел превенция на гъбична инфекция. Може да се използва както отделно, така и като част от комплексен подход съвместно с пробиотиците от сериите НАРИНЕ И МЕДБИО+.
Тъй като е биологичен продукт, е подходящ за бебета, деца, бременни и кърмещи жени след съгласуване с лекар. За много малки деца е по-добре да се разреди във вода и да се даде преди хранене, за което използвайте спринцовка без игла. Не разреждайте в мляко или кърма, защото ги пресича. Практически няма противопоказания, с изключение на индивидуалната непоносимост към компонентите.

Съставки:

  • метаболити на пробиотични бактерии, ксилитол (Е967)

Указания за употреба:

Продуктът се приема перорално, непосредствено преди или по време на хранене, 3 пъти дневно, разтворен в незначително количество течност /с изключение на мляко, защото го пресича/, в следните дози:
  • За деца от 1 до 2 г. – по 3 ml
  • За деца от 2 до 3 г. – по 5 ml
  • За деца от 3 до 5 г. – по 8 ml
  • За деца от 5 до 7 г. – по 10 ml
  • За деца над 7 г. и възрастни – по 15 ml /една голяма супена лъжица/
Да се разклати преди употреба. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава указаната дневна доза.
Съхранение: Да се съхранява при температура 2-8°С. Допуска се краткотрайно съхранение (до 18 часа) при температура до 15°C, 2-3 пъти. След отваряне срокът на годност е един месец.
Това изделие се транспортира в термоизолирана опаковка при хладилни условия. След получаването му го поставете веднага в хладилник и го съхранявайте в хладилни условия постоянно.
Опаковка: бутилка 330 ml; Партида и срок на годност: виж етикета
Важно! Този артикул не може да бъде върнат в магазина поради факта, че продуктът има кратък срок на годност, съхранява се и се транспортира в хладилни условия и може да се влоши качеството му при неправилно съхранение от страна на потребителя /Закон за защита на потребителите, чл. 57, ал. 4/.
Производител: Микробиологична и физикохимична лаборатория Медбио+, гр. Габрово

Допълнителна информация

Тегло 0.200 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top