Начало/Апарати и уреди/Апарати-за-биорезонанс/Мултичестотно устройство Biogenis

Мултичестотно устройство Biogenis

Мултичестотно устройство Biogenis

Биогенис е съвременен компютърен аналог на популярния в миналото Запер на Хулда Кларк. Енергоинформационната медицина и в частност биорезонансната терапия, чийто представител е мултичестотното устройство Биогенис е най-новото откритие на медицината в света.

579.00 лв.

11% Отстъпка

Мултичестотно устройство Biogenis

Повече за продукта

Описание

Пред вас е едно от последните постижения във физиотерапията в света. Това изделие интегрира в себе си съвременните познания на класическата медицина, древната източна медицина, енергоинформационната медицина, кибернетиката и информационните технологии.
“BIOGENIS”има изключително мощно оздравително и профилактично въздействие при правилно прилагане на терапевтичните комплекси. Така вие провеждате терапевтичен курс е дома си.
“БИОГЕНИС” е високотехнологичен наследник на популярния в миналото Запер на Хулда Кларк. Енергоинформационната медицина и в частност биорезонансната терапия, чийто представител е мултичестотното устройство “БИОГЕНИС” е най-новото откритие на медицината в света. Лидери в енергоинформационната медицина са Русия, Германия и САЩ. В Германия, лечебните курсове с биорезонансна терапия навлизат все по-широко в комплексното лечение на пациентите. В Русия повече от 20 години биорезонансната медицина се прилага официално в болничните заведения. Мултичестотните устройства, като “БИОГЕНИС” са основата на бъдещата телемедицина в света и се очаква всяко семейство да притежава биорезонансен уред в дома си.
“БИОГЕНИС” се доставя със заредени над 40 профилактични и специализирани комплекси за здравословно въздействие на много органи и системи.
Възможностите на интернет технологиите позволяват да се консултирате с наш специалист онлайн и да получите бърза консултация за изготвяне и приложение на биорезонансни лечебни комплекси.
След направена комплексна биорезонансна диагностика или онлайн интервю и приложени лабораторни изследвания и образни диагностики, наши специалисти могат да изготвят за Вас, независимо в коя точка на света живеете, индивидуален лечебен комплекс.

Технически характеристики

Размери по-малко от 79 х 42 х 11 mm;
Цветен графичен дисплей 1,77 “;
Параметри на сигнала за терапия на конектора на външния интерфейс:
Амплитудата на сигнала е не повече от 3V;
Форма на сигнала – различна;
Честотен диапазон – 0.01 – 20000.00 Hz на стъпки от 0,01 Hz;
Параметри на сигнала за безконтактна терапия:
Носеща честота – 24 MHz + – 1%;
Електрическо напрежение на полето на разстояние от 10 см от устройството не повече от 10 V / m;
Тип на модулацията – амплитудна;
Честотният диапазон на модулиращият сигнал 0.01-20000.00 Hz на стъпки от 0,01 Hz;
Форма на сигнала – различна;
Захранващо напрежение 3.7 V (вътрешна LiPol батерия с капацитет 300 мАч);
Консумация на ток на по-малко от 30 mA;
Капацитетът на паметта на устройството – 8GB;
Максималният размер на микро SD ртата – 8 GB.
Възможност за свързване с ръчни електроди;
Зареждане и комуникация с компютъра чрез USB мини;
Съвместим с всички операционни системи Windows;
Принцип на работа на апарата и препоръки за терапия
Биорезонансната терапия (BRT) коригира функциите на организма като хармонично преобразува резонансните електромагнитни колебания характерни за излъчването на живите организми, с цел тяхната синхронизация.
Лечението се основава на потискането на патологии, възстановяване и подсилване на физиологичните честотни спектри и поддържане на относителната синхронизация на различните вълнови процеси, които представляват физиологичната хомеостаза на организма.
В нормалното физиологично състояние на организма се поддържа относителна синхронизация на различните вибрационни (вълнови) процеси, а при нарушаване на вибрационната хармония в тялото започват да се развиват патологични състояния (болести).
BRT – е терапия чрез електромагнитни трептения, с които структурите на организма влизат в резонанс. Влияние е възможно както на клетъчно ниво, така и на нивото на телесните органи и системи, и на целия организъм, тъй като различните нива се характеризират и управляват с различни честотно-вълнови параметри.
Основната идея на употребата на резонанса в медицината е, че при правилен подбор на честотата и формата на лечебни (електромагнитни въздействия) може да се повишат нормалните (физиологични) и да се намалят патологичните колебания в човешкото тяло. По този начин, биорезонансното въздействие може да се насочи както към неутрализиране на патологичните състояния, така и към възстановяване на физиологичните колебания, нарушени при патологични състояния, т.е. потискане на смущения (шум) в информационното поле на тялото.
В здравото тяло, независимо от възрастта, винаги се съхранява и поддържа относителна синхронизация на различни вибрационни (вълнови) процеси, с помощта на които тялото ни поддържа състоянието на баланс и здраве. При развитието на които и да е патологични болестни процеси възниква дисбаланс и липса на хармония в честотно-вълновата хомеостаза. Развиват се нови, порочни, поддържащи болестта, а не позваляващи оздравяването, патогенни вибрации и резонанси. Принудително намалява възможността дадената от природата програма за самовъзстановяване и самолечение на организма да сработи.
Задачата на устройството “BIOGENIS” е поетапно да възстанови правилния здравославен енергиен потенциал на органите и системите и да извърши своеобразна пренастройка и преконфигуриране, преинсталация на нездравословните ритми и честоти до здравословен, в резонансен смисъл ред.
Методът на електромагнитна терапия се заключава във възстановяването на здравето и премахване на механизмите на болестта, което се постига чрез въздействие на организма с импулси на нискочестотно електромагнитно поле с определена носеща честота ,която се модулира в различни честоти.

Устройството е предназначено за използване при домашни условия.
Лечението се провежда в сесии, образуващи курс на лечение, всяка сесия е еднократно въздействие с дадена програма. В един ден, можете да направите няколко сесии. Най-изразен ефект се появява в резултат на курсова терапия.
Курс терапия: 14-21 дни на експозиция с един или два дни почивка в края на курса. Ако е необходимо, лечението може да достигне 5-7 курсове.
За най-изразен ефект устройството може да бъде поставено в близост до засегнатия орган.
Най-голям ефект се постига при лечение в комбинация с други терапии.
В случай на остри заболявания (отравяне, остри респираторни заболявания, SARS, грип) се препоръчва процедура с повторение на всеки 2 часа до общо подобряване на здравето и отстраняване на симптомите на заболяването.

Използването на апарата “BIOGENIS” не изключва използването на лекарствената терапия и традиционната медицина, той по-скоро засилва тяхното действие.
В периода след ваксинация, устройството трябва да се използва само след консултация с Вашия лекар.
Прилагането на устройството при заболявания, които носят сериозна заплаха за здравето, трябва задължително да се извършва под наблюдението на лекар.
Устройство на апарат “BIOGENIS”
Устройството представлява генератор – излъчвател на високочестотно електромагнитно поле със слаба интензивност, с амплитудно-модулирана носеща честота.Честотата и формата на сигнала на модулация се определя от софтуер (алгоритъм в съответствие с избрания режим на работа) с помощта на синтезатор, благодарение на който се постига висока точност на излъчваната честотна модулация.
Устройството е снабдено с графичен дисплей TFT 1.77 “. Командите се задават чрез клавиатурата с тактилна връзка.
Устройството се захранва от вградена LiPol батерия с капацитет от 300 мАч., Която ако е необходимо може да се зарежда чрез USB порт. Батерията осигурява непрекъсната работа в продължение на 15 часа.
За връзка с РС устройствата е снабдено с USB-порт (използва се за изтегляне на програми и медицински комплекси от компютър с подходящ софтуер). Този вход може да се използва и за зареждане на батерията или адаптер с подходящ конектор.
За да разшири капацитета на паметта на устройството е оборудвано със слот за Micro SD. Максималният капацитет на картата с памет – 8 GB.

Показания за употреба на БРТ

функционални разстройства от различен произход;
заболявания на централната нервна система и сетивните органи;
заболявания на вегетативната нервна система;
болкови синдроми с различна локализация и генезис;
заболявания на кръвоносната система;
респираторни заболявания;
заболявания на стомашно-чревния тракт;
Болести на кожата и подкожната тъкан;
Заболявания на опорно-двигателния апарат;
заболявания на пикочните и половите органи;
трудно зарастващи рани и язви; и др.

Противопоказания за използване на БРТ

нарушения в кръвосъсирването;
бременност (първо тримесечие);
доброкачествени и злокачествени новообразувания (приложение се допуска само под лекарско наблюдение с подходяща квалификация);
деца на възраст до една години (под лекарско наблюдение е разрешено);
наличие на трансплантирани органи (което е разрешено под наблюдението на лекар);
наличието на имплантиран пейсмейкър;
индивидуална непоносимост към електричния ток (при употреба на ръчни електроди);
епилепсия (припадък), конвулсии (инфаркт);
вродени дефекти на централната нервна система;
състояние на остра психическа възбуда или интоксикация.

При закупуване на продукта получавате плюс бонус от 6 месеца безплатна онлайн консултация с лекар и натуропат от центъра по интегративна медицина Биомедис Сливен.

Допълнителна информация

Тегло 0.7 кг

Мнения на клиенти

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top