Кайсиево масло

4.50 лв. 4.41 лв.

Кайсиевото масло е дар срещу стареенето. То е силен биостимулатор, не предизвиква алергии, регенерира и овлажнява сухата и зряла кожа, ускорява клетъчната обмяна, спомага за образуването на колаген, предотвратява кожни възпаления, ефективно подхранва косъма на косата и запазва еластичността й, оказва благотворно влияние върху ноктите, има слънцезащитен ефект.

Описание

Кайсиевото масло се прави чрез студено пресоване на ядките на кайсиите. Маслото притежава противовъзпалителни, антибактериални, успокояващи и антисептични свойства. Употребата на кайсиево масло се препоръчва на хора с чувствителна, раздразнена или суха кожа. То действа успокояващо, овлажняващо, прониква дълбоко в кожата, успокоява я и я прави мека и гладка. Кожата усвоява полезните вещества от маслото. Маслото от кайсиеви ядки се използва за намаляне на тъмните кръгове под очите и се преборва с подпухването, намалява появата на фини бръчици около очите. То овлажнява скалпа, подхранва косата и прави косъма лъскав и здрав, без да го омазнява. Прави косата мека и лесна  за разресване.

НЕТНО ТЕГЛО 50 ml

СЪДЪРЖАНИЕ

Богата гама от витамини А, В, F и Е Незаменими мастни киселини – Омега 6 и Омега 9

ДЕЙСТВИЕ

  • Силен биостимулатор, без алергии!
  • Регенерира и овлажнява сухата и зряла кожа
  • Ускорява клетъчната обмяна
  • Спомага за образуването на колаген
  • Предотвратява кожни възпаления
  • Ефективно подхранва косъма на косата и запазва еластичността й
  • Оказва благотворно влияние върху ноктите
  • Слънцезащитен ефект

Начин на употреба

В чист вид: за максимален ефект – нанася се върху кожата с леки масажни движения

Като масажно масло за бебета и малки деца

За тонизиращ масаж на тялото – подобрява кръвообращението

За подхранване на ноктите: малко масло се загрява и се нанася върху нокътната плочка; престоява известно време, след това излишното количество се попива с памук

При изгаряния и лишеи

Като добавка за обогатяване на маски, кремове и лосиони – за лице и коса

СЪХРАНЕНИЕ

На тъмно и прохладно място (но не в хладилник) при температура 7 – 25℃ При отрицателни температури потъмнява и се сгъстява (това не променя свойствата му; затоплянето връща нормалната му консистенция)