zdravini-naturalno-maslo-ot-kaisiq-250ml

Натурално масло от ядки на кайсия

Натурално масло от ядки на кайсия 250 мл. – 100 % чисто, студено пресовано, без ГМО

Натурално масло от кайсиеви ядки се употребява най-често при допълващо лечение на рак, при дегенеративни проблеми с кожата или изгаряния и подмладяване, Наричат витамин В 17 „съвършения химиотерапевтичен агент“, който действа изборно върху туморните клетки. Молекулата на вит. B 17 се залепва към дефектните клетки и ги унищожава без да разрушава здравата тъкан. Подобрява клетъчното хранене и улеснява навлизането на други лечебни вещества в клетката. Маслото от кайсиеви ядки действа, като болкоуспокояващо, подобрява обменните процеси и забавя процесите на стареене в организма. Прилага се вътрешно и външно. Предлаганото натурално масло от кайсиеви ядки е с гарантиран произход с най-високо качество.

 

 

38.00 лв. 36.86 лв.

Количество

Натурално масло от ядки на кайсия – 100 % чисто, студено пресовано, 250 мл

Какво съдържа маслото от кайсиеви ядки?

Витамин В 17 в най-чистият вид от природата! Богато съдържание и на витамини А, Е, F, омега 6 и 9..
Маслото от кайсиеви ядки има чудодейните качества да забавя клетъчното стареене и да подмладява кожата. Затова се препоръчва при хронични и дегенеративни заболявания и рак самостоятелно или в комбинация с масла от черен кимион, масло от коноп, масло от тамян. Кайсиевото масло съдържа също така голямо количество от витамините А, Е и В-групата, както и незаменимите мастни киселини Омега 6 и Омега 9. Те са мощни биостимулатори и антиоксиданти, които  участват в десетки хиляди биохимични процеси в организма. Ненаситените мастни киселини регенерират структурни увреждания в клетъчните мембрани и блокират възпалителните процеси.
Маслото от кайсиеви ядки ускорява клетъчната обмяна, спомага образуването на колаген.
Действа като слънчев протектор за кожата. Може да се използва при изгаряния, защото подпомага регенерацията, както и за лечение на лишеи.

Как се използва маслото от кайсиеви ядки ?

Натуралните етерични масла

за лечебна цел се взимат на гладно около 30мин. Преди храна.


Вътрешно приложение:
 10 – 30 капки дневно, може да бъде добавено към салати, ястия, сокове.
Външно приложение: Действа овлажняващо и регенериращо при суха, излющена и застаряваща кожа. Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген.
Маслото от кайсиеви ядки е и силен стимулатор на косъма, подхранва еластичността и външния вид на косата. Подходящо е като базово масло за козметични маски на кожата и косата, за тонизиращ масаж на тялото, подобряващ кръвообращението, стимулиращ естествените жизнени функции. Приема се добре от кожата, попива в дълбочина, придава кадифена мекота.
Аромотерапия: Използва се като базисно масло.

Внимание!
  Спазвайте указанията на опаковката.! Да не се употребява от бременни! Да не се употребява от хора с присадени органи или чужди тела, заради опасност от отхвърляне!!!

Информацията предоставена в сайта не отменя консултация с лекар и не отменя основното медицинско лечение. Най-добър ефект се получава от паралелно прилагане на класическо медицинско лечение и природно лечение с билкови продукти.

Съхранение: На тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Опаковка: Стъклена бутилка, 0,250 мл.

Сертификати: ISO 22000:2005; ISO 9001;2008.

Производител: “Botalife”

КЛИЕНТИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ И ТЕЗИ ПРОДУКТИ

Натурално масло от черен кимион /Nigella Sativa/ 1 литър, 100% натурално, без ГМО Натурално масло от черен кимион е 100 % натурално, студено пресовано с безкомпромисно качество и  гарантиран произход от Боталайф – един от най-реномираните производители в света. Богато на незаменими мастни киселини, ниацин, протеини, фолиева киселина, калций, цинк, желязо, фосфор, тиамин, рибофлавин, пиридоксин, каротин, аргинин и др. Мощно природно лечебно средство при лечение на хронични и дегенеративни заболявания, като диабет, хипертония, хронична умора, рак. Препоръчва се да се приема, като допълваща основното медицинско лечение, терапия.
98.00 лв. 95.00 лв.
Натурално масло от тамян 100% натурално, без ГМО Натурално масло от тамян има силно антивъзпалително и антираково действие. Познато като божествено масло. Помага при възпаления и туморни заболявания на горни дихателни пътища, артрит артроза, остеопороза, възпаление на ставите, скованост, депресия, нервност, стомашно-чревни проблеми, респираторни и синусови инфекции и други.
35.50 лв. 34.44 лв.
Рецепта от Комплекс от натурални масла, която  помага на тялото да поддържа здрава и силна имунна система, редуцира туморните образувания и ограничава метастазите. Комплекс от натурални масла за онкологични заболявания съдържа: Натурално масло от черен кимион – 1л. Натурално масло от ядки на кайсия – 250 мл. Натурално масло от тамян – 10 мл.
171.50 лв. 154.00 лв.