Натурално масло от семена на коприва -20мл

Натурално масло от семена на коприва -20мл

  • 100 % чисто студенопресовано масло от семена на коприва
  • Копривата е източник на витамини А, С и Е, желязо, калций, магнезий, силиций, хистамин, фосфати и минерали.
  • Спира косопада, премахва омазняването и пърхота
  •  намалява дразнене, възпаление, сърбеж, зачервяване по кожата на тялото и лицето

25.00 лв.

Натурално масло от семена на коприва -20мл

Повече за продукта

Описание

Натурално студенопресовано масло от семена на коприва, Боталайф, 20мл

Действие:

Копривата е едно от най-полезните растения, които природата е дала на човек. Тя е източник на витамини А, С и Е, желязо, калций, магнезий, силиций, хистамин, фосфати и минерали. Съдържа и повече витамин С от някои култивирани растения.

  • Натуралното масло от семена на коприва има антианемично, диуретично, кръвоспиращо действие. Употребява се при анемии, кръвотечения, хроничен бронхит, ревматизъм, бъбречни заболявания и други.
  • Копривата съдържа много силиций, който се съдържа в костите и в съединителната тъкан. Действа като предпазващ фактор за костите и за стените на кръвоносните съдове. Липсата на силиций е една от причините стените на кръвоносните съдове да са слаби. С възрастта, силицият се усвоява по-трудно от организма, затова се препоръчва добавянето на един допълнителен източник на силиций, каквото е маслото от коприва. Направените изследвания показват, че приема на допълнително силиций подсилва въздействието върху кръвоносните съдове.
  • Натуралното масло от семена на коприва има възстановително и антивъзпалително действие за кожата на лицето и скалпа, като намалява дразнене, възпаление, сърбеж, зачервяване. Затоплено олио от коприва се използва в маски против бръчки.
  • Маслото съдържа лечебни растителни екстракти, богати на активни вещества, които са от изключително значение за тонизиране на епителните клетки, кръвоснабдяването на кожата и подхранването на космения фоликул. Подхранва корените и стимулира растежа на косъма. Спира косопада, отстранява пърхота и прекомерното омазняване, като възстановява здравата структура на косъма.

Начин на употреба:

  • Външно: За масаж на кожата и втриване в корените на косата.
  • Вътрешно: от 3 до 5 капки, в чаша с течност.

Опаковка: Стъклено шише, 20 мл.

Производител: “Manolya Dogal ve Aromatik”, Турция.

Допълнителна информация

Тегло 0.15 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top