Паста от плодове на хвойна

Паста от плодове на хвойна

Πacтa от плодове на хвойна нa Воtаlіfе притежава aнтибaĸтepиaлнo, aнтиaлepгичнo, aнтимиĸpoбнo, aнтипapaзитнo, aнтивиpycнo, и aнтигъбичнo дeйcтвиe. Ефективността на пастата от хвойна се дължи на нейното антиоксидантно, противовъзпалително и противораково действие, както и на защитния ефект срещу редица други болестни състояния.

 

26.50 лв.

Паста от плодове на хвойна

Повече за продукта

Описание

Паста от плодове на хвойна

Антиоксидантни свойства.

Натуралната паста от хвойна включва богат набор от антиоксидантни компоненти, които извличат свободните радикали, произведени в биологичните системи. По този начин укрепва защитните сили на организма и го защитава от хронични заболявания.

Стимулира имунитета.

Пастата от хвойна спомага за подобряване имунната система. Може да се използва при настинка, срещу, гадене и грип, тъй като притежава антивирусни и противогъбични свойства. Облекчава при простуда и грип.

Подобрява метаболизма.

Повишава температурата на тялото и по този начин спомага за ускоряване на обмяната на веществата, като по точи начин организма изгаря повече калории и мазнини.

Противовъзпалителни свойства.

Пастата от хвойна притежава аналгетични и мощни противовъзпалителни свойства. Облекчава при възпаление, подуване и болка. Спомага за третиране на артрит, ревматизъм, остеоартрит. Пастата успокоява и облекчава мускулна умора, намалява болки и възпаление след тежка физическа работа.

Помага при третиране на рак.

Антираковите ефекти активират различни ензими като глутатион пероксидаза, глутатион-S-трансфераза и глутатион редуктаза. Инхибира ангиогенезата. Добре е тази паста да се ползва като допълнение с предписаното от лекаря лечение при:

  • Третиране и превенция на рак на дебелото черво
  • Срещу рак на гърдата
  • Може да редуцира растежа на левкемични клетки

Според едно изследване публикувано в Planta Medica, куркумин от куркумата в комбинация с черен пипер, съдържащ пиперин, подобрява адсорбируемостта на куркумина в цялото тяло. Добавка от 20 мг пиперин към 2000 мг куркума повишава нейната биодостъпност със 154 %!
В раковия център “М. Д. Андерсън” в Хюстън проф. д-р Бхарат Агарвал, един от най-авторитетните изследователи на рака, открива, че ако куркумата не е смесена с черен пипер или джинджифил не преминава през чревните бариери. Черният пипер умножава абсорбцията на куркумата от тялото 2000 пъти. По този начин куркумата има много силен ефект върху клетъчната биология на рака.

Превенция от неврологични заболявания

подобрява мозъчната функция. Оксидативният стрес и хроничното възпаление са два фактора, които са ключов двигател за болестта на Алцхаймер и други неврологични заболявания, свързани с възрастта. Някои проучвания показват, че антиоксидантите и биоактивните съединения в пастата от хвойна могат да потиснат възпалителните реакции и да подобрят когнитивните възможности.

Помощ при стомашно чревни възпаления

(като болест на Крон, язвен колит и др.). Пастата от хвойна заедно с куркума и джинджифил стимулира храносмилателните ензими и облекчава разграждането и абсорбирането на протеини, мазнини и хранителни вещества от храната. По този начин подобрява храносмилането и почистване на най-важния детоксикиращ орган – черния дроб. Намалява оригването и отделянето на газове. Добро средство при гадене (особено джинджифила): Помага при лечение на хронично стомашно разстройство.

За регулиране на холестерола

Помага за понижаване на холестерола. Действа като разредител на кръвта и спомага за намаляване на кръвното налягане.

Сърдечно здраве.

Намалява риска от сърдечни заболявания. С ефектите върху кръвната захар, рискът от сърдечни заболявания може да бъде намален. Предполага се, че компоненти в пастата действат като инхибитори на тромбоцитната активация без потенциалните странични ефекти на аспирина. Антитромбоцитната терапия е ефективен подход за предотвратяване на коронарна болест на сърцето.

Спомага за повишава функционалността на бъбреците и пикочния тракт.

Помага за ускоряване на уринирането и елиминирането на токсини, отпадни продукти и възпаляващи тялото вещества от храносмилателния тракт.

За засилване на здравословните ефекти и за съхраняване на пастата са добавени естествени консерванти – екстракт от сок на ябълка, екстракт от сок на грозде и пектин, които са също антиоксиданти с доказани ползи за здравето.

  • Екстрактът от сок на ябълка съдържа феноли, флавоноиди, катехини, антоцианидини, пектин, олигозахариди и други фитохимикали.
  • Екстрактът от сок на грозде със съдържанието си на проантоцианидини, ресвератрол, селен, ликопен, елагова киселина и други е като храна-лекарство. Има превантивен ефект при проблеми с черния дроб и жлъчните пътища, със сърцето, при стомашночревни заболявания, артрит и подагр.. Включен е в списъка на “Храни за дълголетие”.
  • Ябълковият пектин е източник на фитонутриенти, диетични фибри, антиоксиданти и др. Съдържа разтворими хранителни влакнини, които оптимизират храносмилателните процеси, нормализират стомашночревната флора и подобряват дейността на червата. Притежава детоксикиращо действие, понижава нивата на холестерол в кръвта, понижава нивата на кръвното налягане.

Начин на употреба:

Сутрин и вечер по една чаена лъжичка след ядене.

Съхранение: Да се съхранява далече от пряка слънчева светлина, на хладно и сухо място.

Опаковка: стъклен буркан, Нето тегло: 195 г

Производител: „Manolya Doğal ve Aromatik“, Турция

Допълнителна информация

Тегло 0.3 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top