Начало/Пептидни биорегулатори, Храносмилателна система/Пептиди MyRealWay „FlatuTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay „FlatuTIDE PLUS“ 30 капсули

Пептиди MyRealWay „FlatuTIDE PLUS“ 30 капсули

Многокомпонентен пептиден комплекс Флату – FlatuTIDE PLUS е 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за предотвратяване на образуване на газове, модерният начин за нормализиране образуването на газове, храносмилането и усвояването на хранителните вещества в стомашно-чревния тракт.

80.00 лв.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.

  Пептиди MyRealWay „FlatuTIDE PLUS“ 30 капсули

  Повече за продукта

  Описание

  Многокомпонентен пептиден биорегулатор Флату – FlatuTIDE PLUS е създаден за нормализация на състава и метаболитната активност на микрофлората на стомаха и диетфонова корекция на симптомите и причините за метеоризма.

  Ефективността на многокомпонентен пептиден биорегулатор Флату -FlatuTIDE PLUS се дължи на въздействие на комплекса от естествени метаболити в организма – нискомолекулярни пептиди NO, на процесите на възстановяване на структурната организация на епителните клетки в лигавицата, подлигавичния слой и малки чревни жлези и регулация на тяхната функционална активност – храносмилането, всмукването на хранителни вещества в кръвта и лимфата, нормализация на моториката на червата.

  Незаменима аминокиселина Л-треонин, поради нейното участие в синтеза на аминокиселини и витамини, в поддръжката на белтъчния баланс в организма, участие в мастната обмяна, в ускоряване извеждането от организма на продукти от белтъчния синтез и други токсични съединения. Л-треонин повишава имунитета на организма, като участва в производството на антитела.

  Екстракт от корени на глухарче –   усилва детоксикацията при нарушения в храносмилането, оказва антибактериално, противовъзпалително, антиоксидантно действие, участва в поддръжката на нормални нива на захар в кръвта, в регенерацията на клетките. Високото съдържание в екстракта от корени на глухарче (до 40%) на природния пребиотик инулин, с широк спектър на функционална активност – стимулира процесите на възстановяване на собствената микрофлора на червата, допринасяйки за размножаването на полезната микрофлора; предотвратява размножаването на патогенните микроорганизми; усилва детоксикационните функции на микрофлората, а също и нейната способност да поддържа обмяната на веществата в организма, особено въглехидратния и липиден метаболизъм. Стимулира съкратителната способност на чревните стени, което ускорява очистването на организма от шлаки и непреработена храна, елиминирайки запек и диария.

  Цинков глюконат като доставчик на биодостъпен цинк – важен микроелемент, пречка на опустошителното действие на свободните радикали вътре в клетките. Минерален компонент за функционирането на ферментите, контролиращи биосинтеза на протеин в организма.

  Особеното въздействие на биологично активните вещества в екстракта от плодове на копър, биологичната роля на които е подобряване на храносмилането, намаляване на газообразуването в червата, спазмолитично действие, елиминация на стомашната болка и възпаления в храносмилателния тракт, усилване функцията на детоксикация, потискане активността на патогенните бактерии и гъби;

  Постъпването в организма на биотин (витамин Н, витамин В7) – водоразтворими витамини от група В, влизащи в състава на ферментите, регулиращи белтъчния и мастен баланс. Биотинът играе важна роля във въглехидратния обмен, взаимодействайки с хормона на панкреаса – инсулин, взема участие в синтеза на полезната флора в червата.

  Флату – FlatuTIE PLUS е произведен в Литва за MyRealWay Белгия.

  Допълнителна информация

  Тегло 0.1 kg

  Състав

  Пептиден комплекс NO  –  природен премикс, състояща се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъканите на червата, L-треонин, Екстракт от глухарче корени, Цинков глюконат, Екстракт от копър плодове, Витамин B7, Дикалциев фосфат.

  Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

  Опаковка: 30 капсули.

  Флату – FlatuTIE PLUS е произведен в Литва за MyRealWay Белгия.

  Употреба

  FlatuTIDE PLUS е презназначен за:

  – Срещу увеличаване на нивото на газове и натрупване на газове в стомашно-чревния тракт;

  – Чувство за тежест в епигастриума, чувство за подуване на корема, болка в горната част на корема;

  – При оригване, подуване на корема;

  – При храносмилателни разстройства, причинени от заболявания на стомашно-чревния тракт;

  – храносмилателни разстройства, причинени от преяждане и непозната храна;

  – храна и лекарства алергии;

  – Диария и диспепсия на неинфекциозен генезис;

  – Превенция при храносмилателни проблеми, абсорбция и чревна перисталтика;

  – Превенция на микро- биоценоза.

  Начин на употреба: По 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

  Противопоказания

  Противопоказания

  Мнения на клиенти

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  Възможно е да харесате и…

  Заглавие

  Go to Top