Епифиза. Пептид Epiphysis-cerebriTIDE PLUS 30

80.00 лв. 68.00 лв.

Ново поколение натурален пептиден комплекс за възстановяване нарушение н абиоритмите и хомеостазата в организма. Изключително ефективен при програми за забавяне на стареенето и подмладяване. Депресия, нарушение на обмяната, безсъние и тревожност, хормонални нарушения. Ефективно средство за допълващо лечение при онкологичн заболявания. Многокомпонентен пептиден биорегулатор Epiphysis-cerebriTIDE PLUS – инновативно, надеждно и ефективно средство за цялостен баланс на организма и синхронизация на биоритмите на човека.

Категория: Етикет:

Описание

Предназначение: За нормализация на биоритмите и цикличните процеси в организма; за нормализация на функциите на невро-ендокринна система; за ускоряване на адаптацията при смяна на часовите пояси, за нормализация на работата на половата система, за нормализация на имунитета и антиоксидантния статус. При хронична депресия, синдром на хроничната умора, безсъние. За забавяне процесите на стареене и увеличаване  периода на работоспособност  и активно дълголетие. При комплексно лечение на онкологични и автоимунни заболявания, паралелно с предписаното медицинско лечение. Единствения продукт подпомагащ  духовното развитие на човека. Съчетан с упражнения и медитации за развитие на „третото око”, пептида Епифиза дава отлични разултати. Повишава интуицията и общата хармонизация. Повишава чувството на радост от живота.

Начин на употреба: Възрастни –  по една капсула на ден 20-30 минути след ядене с  достатъчно количество вода, в продължение на 1 месец. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Състав: пептиден комплекс NBB – 100% природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на епифиза , Мелатонин , Витамин А , Витамин С , L- селенометионин , Екстракт от сибирски женшен, Дикалциев  фосфат

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ пептида да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.