Комплекс пептиди при еректилна дисфункция

180.00 лв. 176.40 лв.

Комплекс пептидни биорегулатори при еректилна дисфункция и импотентност, за нормализация на хормоналния обмен, повишаване на потентността, либидото, функцията на половите органи, увеличаване на тестостерона и количеството сперма, усилване на собствените защитни сили на организма и стимулация на имунитета.

Описание

Комплексът включва ActiMan, Thymus, Vessel

ActiManTIDE PLUS – 100% натурален пептиден  комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за мъжката репродуктивна система, потентност и енергия.

ThymusTIDE PLUS– Многокомпонентен пептиден комплекс ThymusTIDE PLUS за запазване на младостта, профилактика тимусната жлеза,автоимунни заболявания,  възстановяване,  усливане на  имунната система и за премавхане на  хроничен стрес и умора.  Подобрява адаптивните възможности на организма и предотвратява преждевременното стареене.

VesselTIDE PLUS– 100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти,  подобряване кръвоснабдяването в малкия таз, възстановяване функционирането на вените и тонуса им, за подобряване на благосъстоянието на всички кръвоносни съдове. Предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

 

Комплекс My Real Way Дозировка и срокове за приемане 15-30 дни Очакван ефект
ActiManTIDE PLUS 2 капсули сутрин Укрепване здравето на мъжа и профилактика на сексуалните разстройства
ThymusTIDE PLUS 2 капсули вечер Клетъчно подмладяване и повишаване адаптацията на организма
Vessel TIDE PLUS 1 капсула вечер Корекция на нарушенията в съдовата система и кръвоснабдяването на половата система.