Костен мозък. Пептид Bone-marrowTIDE PLUS 30

65.00 лв. 55.25 лв.

Първия в Европа натурален многокомпонентен пептиден комплекс  за поддържане на структурата и функцията на костния мозък, заболявания на кръвта, анемия, левкемия

Неазаменим  компонент при комплекснао лечение на желязо дефицитна анемия и левкемия, автоимунни заболявания и други .

Категория: Етикет:

Описание

Начин на употреба: Възрастни – по една капсула на ден, 20-30 минути след ядене, с достатъчно количество вода, в продължение на 1- 2 месеца. Препоръчва се по-продължителна употреба на пептидния комплекс за костен мозък – Bone-marrow при хронични проблеми  на кръвообразуване, желязо дефицитната анемия, левкемия, срив на имунната система.

Предназначение: За профилактика на нарушените процеси на кръвообразуването. За нормализация на процесите на кръвообразуването; За профилактика на развитието на желязо дефицитната анемия в средна възраст; В качество на компонент в комплексни програми при постхеморагична желязо дефицитна анемия( менорагия, хронична загуба на кръв в стомашно-чревния тракт и др.); В качество на компонент на комплексна програма при недостиг на желязо с храната или нарушаване на неговото усвояване (диети, хроническа диария, глистна инвазия, заболявания на стомаха и дебелото е разрешена от 2 до 3 месеца. Левкемия, автоимунни заболявания.

Състав: 100% натурален пептиден комплекс NU/1 – природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на костен мозък , Л-Аргинин , Железен фумарат , Екстракт от сибирски женшен, Витамин C , Меден цитрат , Витамин B6 , Витамин B12 , Фолиева кисилина

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ пептида да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно.

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.