Паращитовидни жлези. Пептид ParathyroidTIDE PLUS 30

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален пептиден комплекс  за поддържане на структурата и функцията на паращитовидните жлези и възстановяване естественото усвояване на калций. Незаменим при лечение на остеопороза и заболявания на костите.

Описание

Предназначение: за нормализиране на работата на паращитовидните жлези,  съпътстващо лечение на заболявания, свързани с недостатъчно  усвояване на калций.  Пептида Паратироид се препоръчва за профилактика на възрастови изменения и регулацията на обмена на калций, зависещи от функциата на паращитовидните жлези, в качество на спомагателно средства за лечение на заболявания на парощитовидната жлеза за сметка на стимулация на производство на собствени хормони, от паращитовидните жлези, регулиращи баланса на калций. Ефективен при заболявания съпроводени с дефицит на калций,  повишена потребност на калций , като остеопороза, в периоди на оздравяване след увреждане на костите, операции на ставния апарат. Паратироид се препоръчва също  при намаляло съдържание на калций в организма, при малабсорбция в стомашно-чревния тракт, бъбречна недостатъчност, дефицит на витамин Д и др.

Начин на употреба: Възрастни –  по една капсула на ден, 20-30 минути след хранене, с достатъчно количество вода, в продължение на 1 месец. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Състав: 100% натурален Пептиден комплекс NC/1- природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на парощитовидна жлеза, Калциев карбонат, Трикалциев цитрат , Магнезиев оксид , Витамин K2 , Витамин D3

Капсулата е изработена от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход, позволяващ  пептида  да стигне до тънките черва и там да се усвои пълноценно

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.