Пептиден комплекс за възстановяване на храносмилателната система

180.00 лв. 176.40 лв.

Пептиден комплекс My Real Way за възстановяване на храносмилането. Приема се при нарушено храносмилане в стомаха и червата, гастрит с повишена киселинност, за нормализиране на структура, функционалнос т и активност на стомашната лигавица, и възстановяване на чревната микрофлора.  Пептдите  се прилагат, както за корекция на нарушения така и за профилактика на стомашно възпаление на лигавицата, за превенция  или съпътстващо лечение на язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника. При метаболитни нарушения, причинени от патологични изменения в черния дроб и панкреаса. За възстановяване на структурата и функционалните дейности на панкреаса, като стимулира секреторните му функции и нормализира процеса на храносмилането, за нормализиране на храносмилателните процеси.

Описание

Съдържание на Пептиден комплекс MyRealWay за възстановяване функцията на храносмилателната система:

Пептиди MyRealWay “HyperacidTIDE PLUS” 30 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти. Приема се при гастрит с повишена киселинност, за нормализиране на структурата, функционалната активност на стомашната лигавица и за коригиране на нарушения при хронична прекомерна киселинност в стомаха, за профилактика на стомашно възпаление на лигавицата (смущения от храни, преяждане, злоупотреба с пикантни храни, алкохол, тютюнопушене, психо-емоционален стрес, хронична употреба на лекарства). Превенция на язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника,

Пептиди MyRealWay “MicrofloraTIDE PLUS” 30 капсули

Комплекс за възстановяване на микрофлората на стомашно-чревния тракт, помага за стимулиране на естествените механизми за възстановяване на чревната микрофлора  – ключа към убедителната победа над дисбактериозата и нейните проявления (диария, запек, газове, гадене, повръщане, стомашни болки, при лошо храносмилане (диспепсия). Един от основните пептидни при възстановяване на естевственото храносмилане и имунна система след химиотерапия  и лъчетерапия.

ПептидиMyRealWay “PancreaTIDE PLUS” 60 капсули

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на панкреаса, за възстановяване на структурата и функционалните дейности на панкреаса, като стимулира секреторните му функции и нормализира процеса на храносмилането, за превенция на хроничен панкреатит, захарен диабет, за нормализиране на храносмилателните процеси при метаболитни нарушения, при  патологични изменения в черния дроб и панкреаса.

Начин на употреба:

Комплекс

MyRealWay

Дозировка и срокове за приемане 15 дни Очакван ефект
Hyperacid TIDE PLUS 1 капсулa сутрин Подобряване на репаративните и регенеративните процеси в хранопровода и стомаха
MiсrofloraTIDE PLUS 1 капсулa на обед Нормализация на микрофлората в червата
PancreaTIDE PLUS 2 капсули вечер Подобряване на репаративните и регенеративните процеси в панкреаса

Приемат се в продължение на 30 дни.

Дозировката е за леки нарушения и профилактика, при по-тежки нарушения се повишава дозата на Hyperacid TIDE PLUS и MiсrofloraTIDE PLUS по две капсули на ден.

Ако не сте открили лечебна програма за вашето специфично заболяване обърнете се към нашите специалисти за изготвяне на индивидуална програма.

 

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.