Пептиди MyRealWay „BrainTIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за за профилактика и възстановяване на когнитивните възможности на човека.

Многокомпонентен пептиден комплекс BrainTIDE PLUS е обогатен неврозащитен комплекс, ефективен и безопасен при превенция и нормализиране на познавателните способности на съвременните хора.

Обем Опаковка: 30 капсули

Предназначение:

– Намален умствен капацитет;

– Стресови ситуации;

– Емоционално състояние;

– Психо-емоционален стрес (по време на изпити, стрес);

– За подобряване на стабилността при изпълнение на работата с дългосрочно физическо и емоционално напрежение;

– По време на интензивна работа или при чест психо-емоционален стрес в ежедневието;

– Нарушения на съня;

– Хронична алкохолна енцефалопатия;

– Съдова дистония;

– Атеросклероза;

– Замаяност, свързани с нарушения на вестибуларния апарат.

 

Описание

Динамиката на съвременният живот, преумората, нервният стрес, професионалното и емоционално претоварване, отрицателните емоции, нерационалното хранене са способни да провокират когнитивни разстройства. Профилактиката на ослабените когнитивни възможности на човека със съвременни средства и методи с доказана ефективност на действие позволява да се предотврати достигането на необратими повреди.

Като основа при изработката на BrainTIDE PLUS е предложен невропептиден комплекс, действието на който е усилено чрез съчетаването на синергично действащи компоненти с доказана ефективност на нормализиращо въздействие при нарушения на мозъчното кръвообръщение, нарушения на клетъчните мембрани, стените на кръвоносните съдове и капиляри.

Ефективността на Многокомонентен пептиден биорегулатор BrainTIDE PLUS е обусловена от:

Постъпването в организма на Пептиден комплекс NB/1 с разклонена верига – аналог на природните аминокиселини на човека, невропептиден биорегулатор, преобладаващо насочен към клетките на кората на главния мозък, въздейства за нормализация и възстановяване на естествените процеси без каквито и да е нежелателни взаимодействия и алергии; Въвеждането на условно незаменимите аминокиселини Л-аргинин за стимулация на ангиогенезата – процес на образуване на нови кръвоносни съдове в тъканите на главния мозък и Л-тирозин за сваляне на синдрома на професионално изтощение, умствена умора с доказани антистресови и антидепресивни действия; Общо действие на комплекса естествени антиоксиданти – цинков глюконат, витамини А и Е, които не само възпрепятстват развитието на свободнорадикалните процеси и кислородния глад в тъканите на главния мозък, но и притежават съдоразширяващи и антитромботични свойства; Витамин В12 е важен за нормализацията на мозъчното кръвообръщение. Той участва синтеза на формените елементи на кръвта и хемоглобина. В синергизъм с фолиевата киселина витамин В12 стимулира кръвотворенето, участва в образуването на червени и бели кръвни телца. Витамин В12 отговаря за нормалната работа на мозъка, добрата памет, антистресова защита, също и за профилактика на депресия, склероза и старческо слабоумие.

Начин на употреба.

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NB / 1 –   природен премикс, състояща се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на хипофизата

L-аргинин

L-тирозин

цинков глюконат

Витамин Е

Витамин А

дикалциев фосфат

Микрокристална целулоза

Магнезиев стеарат

Капсулата се състои от хипромелоза – специален стабилен полимер от растителен произход

Производител „My Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.