Пептиди MyRealWay „CardioTIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за предотвратяване и коригиране на сърдечно-съдовата система.

Многокомпонентен пептиден комплекс CardioTIDE PLUS е един модерен и силен ефективен начин за профилактика на хроничната сърдечна недостатъчност на кръвообращението, която в болшинството от случаите се развива при исхемична болест на сърцето и хипертония, рисков фактор за развитието на атеросклероза, инфаркт на миокарда, мозъчни инсулти, нарушения на кръвообращението.

Обем Опаковка: 30 капсули

Предназначение:

– За предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания;

– Като лечение на дистония;

– Хипертония етап I-II;

– Исхемична болест на сърцето и кръвоносна недостатъчност;

– Метаболитни нарушения в сърдечния мускул: атеросклероза, инфаркт на миокарда, диабет, заболяване на щитовидната жлеза, патологични климакс;

– Нарушения на съня;

– За нормализиране на обмяната на веществата в миокарда по време на физически и психо-емоционален стрес.

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор CardioTIDE PLUS е за профилактика и фонова корекция на заболяванията на сърдечно-съдовата система.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор CardioTIDE PLUS се дължи на: Иновационен комплекс от физиологично активни биобезопасни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NN, избирателно въздействащи на структурните компоненти на стените на кръвоносните съдове, притежаващи изразена способност за нормализация на метаболизма в клетките на сърцето, регулация на тяхната функционална активност за ускорение на процеса на възстановяване; Комплекс от биологично активни съединения в екстракт от глог, способства не само за нормализация на кръвното налягане , понижавайки нивата на холестерина, но също така повишаващ устойчивостта на сърдечно-съдовата система на натоварвания. Антихипоксичната активност на глога способства повишаването на устойчивостта на организма, особено на мозъка и сърцето, към недостига на кислород, което в съчетание със седативните му свойства, обезпечава надежден оздравителен ефект в началните стадии на основните сърдечно-съдови заболявания; Л-аргинин – аминокиселина, природно витаминоподобно вещество, източник на жизнено важният азотен оксид, имуномодулатор. Л-аргинин се използва в комплексна терапия и с цел профилактика на атеросклерозата и нейните усложнения, за подобряване на реологичните свойства на кръвта, намаляване риска от възникване на тромби и атеросклеротични плаки; витамин Е е природен антиоксидант, реализиращ активност вътре в клетката, „витамин на младостта”, в съчетание с витамин А , който се интегрира в мембраната на клетката, контролират скоростта на свободно-радикалните процеси, поддържат антиоксидантния потенциал на различните тъкани на сърцето на постоянно ниво, препятствайки развитието на атеросклероза и дистрофични изменения в сърдечния мускул. Селенометионин е избран като доставчик на микроелемента селен за образуването на  важният  антиоксидант на организма – глутатионпероксидаза, който не позволява на холестерина да се окислява и предотвратява образуването на атеросклеротични плаки; Комбинираното действие на витамин В12 и фолиевата киселина е необходимо за процеса на нормално кръвотворене. Те способстват за понижаване на концентрацията на холестерин в кръвта.

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NN  – естествен премикс, състояща се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на мускулната тъкан на сърцето

Глог екстракт

L-аргинин

Витамин Е

Витамин А

Селенометионин

Витамин В12

Витамин B9

Дикалциев фосфат

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.