Пептиди MyRealWay „DuodenumTIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на дванадесетопръстника.

Многокомпонентен пептиден комплекс DuodenumTIDE PLUS е надежден и ефективен при защита на централните органи на храносмилателната система.

Обем Опаковка: 30 капсули

Предназначение :
– За предотвратяване на възпаление на дванадесетопръстника;
– За профилактика на възпалителен процес в дванадесетопръстника, нарушение  на лигавицата (дуоденит, Дуоденостаза, гастродуоденит);
– За предотвратяване на по-високи нива на стомашната киселинност;
– За предотвратяване и като помощно средство за пептична язва.

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор DuodenumTIDE PLUS е разработен с цел профилактика и диетфонова корекция на възпалителните процеси в централния орган на храносмилането – дванадесетопръстника.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор DuodenumTIDE PLUS се дължи на:

Използването в качеството му на база, на иновационният уникален комплекс от физиологично активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NT, които са способни ефективно и избирателно да въздействат на структурно-функционалната организация на дванадесетопръстното черво. Аминокиселините в пептидния комплекс действат като естествени метаболити на организма, което позволява да осъществяват нормализираща и възстановяваща биорегулация – съвършено безопасно; Л-треонин, участва в строежа на мускулния протеин, поддържа протеиновия баланс в организма, подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, черния дроб, централна нервна система и имунната функция, участвайки в образуването на антитела, участва в синтеза на витамини и последваща неутрализиране на токсини, образуващи се в хода на тяхната преработка, нормализира функционалната активност на стомашно-чревния тракт; Екстрактът от корени на Артишок има богат и балансиран състав от хранителни елементи (белтъци, въглехидрати, мазнини, органични киселини, желязо, калциеви соли, фосфати, витамини В1, В2, С, В3, Р, каротин и инулин),  действащи при решаването на проблеми свързани с повишени показатели на киселинността на стомашния сок, а също така при жлъчно-каменна и бъбречно-каменна болести, атеросклероза, хепатит, алергии с различен произход; Комплексът витамини от група В –  витамин В1, В6, В12 и фолиева киселина, отлично се представят при терапия на дуоденита и подобряват обменните процеси в лигавицата на дванадесетопръстника; Тиамин хидрохлорид (витамин В1), играе определяща роля в процесите на въглехидратния метаболизъм, оказващи антиоксидантно действие и моделиращи предаването на нервни импулси. Тиамин се приема при язва на стомаха, хроничен гастрит, ентероколит, при комплексна терапия на цироза на черния дроб и хепатит вследствие на неговата способност да нормализира стомашния сок, двигателната функция на стомаха и червата; Цианокобаламин (витамин В12), единственият водоразтворим витамин, способен да се акумулира в организма, предотвратява затлъстяване на черния дроб, повишава потреблението на кислород от клетките при остра и хронична хипоксия, укрепва имунитета; Пиродоксин хидрохлорид (витамин В6), в организма играе важна роля в обмена на аминокиселини и в протеиновия обмен изобщо, в работата на нервната система, а нарушението му срива нормалния ход на храносмилането. Витамин В6 помага на организма да противостои на стреса. Фолиевата киселина – витамини от групата В (витамин Вс, В9) се отнасят към жизнено важните полипептиди, участващи в процеса на деление на клетките. Фолиевата киселина като важен елемент на метаболизма в синергизъм с цианкобаламин (витамин В12) стимулира кръвотворенето, а съвместно с витамин В6 нормализира обмена на холестерина и мастния обмен.

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ
Пептиден комплекс NT  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на дванадесетопръстника
L-треонин
Артишок екстракт от корен
Витамин В1
Витамин В12
Витамин В6
Витамин B9
Витамин В12
Капсулата се състои от  хипромелоза  – специално стабилна полимер от растителен произход.

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.