Пептиди MyRealWay „JointsTIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структура и подвижност на ставите.

Многокомпонентен пептиден комплекс JointsTIDE PLUS е ефективен начин за предотвратяване и коригиране на заболявания на ставите, гръбначния стълб и като възстановяване на тяхната структура и мобилност.

Обем Опаковка: 30 капсули

Предназначение:

– Профилактика на дегенеративни и възпалителни заболявания на ставите;

– Интегрирано лечение на натъртвания, навяхвания и контузии;

– Комбинирано лечение на остеохондроза на гръбначния стълб;

– След операция на ставата;

– При промени в хрущяла, свързани с възрастта

 

Описание

Иновационната високотехнологична композиция – Многокомпонентен пептиден биорегулатор JointsTIDE PLUS е разработен с цел възстановяване структурата и функцията на ставите.

Ефективността на Многокомпонентен пептиден биорегулатор JointsTIDE PLUS се дължи на: Постъпването в организма на комплекс от естествени метаболити – физиологични активни нискомолекулярни биосинтезирани пептиди NV, които безопасно и избирателно, в съответствие със заложената в тях аминокиселинна информация, въздействат на клетките на съединителната тъкан за нормализация на метаболизма и стимулация на тяхното възстановяване; N-ацетил-L-цистеин – модифицирана форма на аминокиселината L-цистеин, един от най-мощните антиоксиданти, обезврежда някои химически вещества, ефективен детоксикант в защита на черния дроб от въздействието на токсичните вещества; Витамин С (аскорбинова киселина) – водоразтворим антиоксидант, играе важна роля в регулацията на окислително-възстановителните процеси, взема участие в синтеза на проколаген и колаген – основен строителен белтък на съединителната тъкан, необходим за възстановяване на хрущялната повърхност на увредените стави; Манганов сулфат доставя в организма манган – един от десетте „метали на живота”, необходим за нормалното протичане на процесите в живите организми. 43% от мангана се концентрира в костите. Манганът взема активно участие в процесите на образуване на съединителна и костна тъкан, нормализира растежа на костите, участва в усвояването на хондроитин сулфата, който усилва хидратацията на хрущяла и повишава неговите амортизационни възможности, подпомага възстановяването на ставната капсула и хрущялната повърхност на ставите, препятства разрушаването на хрущяла от ферменти, изработвани при възпалителните процеси в ставите; Куркумин съдържа се в корените на растението куркума, притежаващо хранителна и доказано лечебна стойност, притежава антиоксидантни, имуномодулиращи, хепатопротекторни, антидепресивни и антистресови свойства; Меден цитрат 2,5-хидрат е безопасен доставчик в организма на есенциалния микроелемент мед, който участва в образуването на колагена, това е протеинът „скеле” за костите на човека, предотвратява разрушаването на хрущялната тъкан, развитието на остеопороза и спонтанни фрактури на костите. При ревматоиден артрит се препоръчва прием на препарати съдържащи мед, като антиоксидантно противовъзпалително средство, възстановяващо структурата на костната и хрущялна тъкан.

 

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NV  –  натурален премикс,състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъканта на ставния хрущял

N-ацетил-Ь-цистеин

Витамин Ц

Манган сулфат

Куркуминът

Медта цитрат 2.5 хидрат

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.