Пептиди MyRealWay „Urina TIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на отделителната система. Успешно се прилага при комплексно лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретeра и бъбреците, превенция на пикочните пътища при жените по време на менопаузата, превенция на пикочните пътища при заболявания на простатата при мъжете и други.

 

Описание

Пептиди MyRealWay “Urina TIDE PLUS” 30 капсули

Предназначение:

– Комплексно лечение на хронични инфекции на пикочния мехур, уретeра и бъбреците;

– Превенция на пикочните пътища при жените по време на менопаузата;

– Превенция на пикочните пътища при заболявания на простатата при мъжете;

– За нормализиране уринирането при възрастните хора;

– Нормализиране на уринирането, при излагане на екстремни фактори на околната среда (недохранване)Начало на формуляра;

ОПИСАНИЕ

Многокомпонентен пептиден биорегулатор Urina TIDE PLUS е пептиден комплекс NW/1,  природен премикс, който се състои от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на пикочната система. Повишава устойчивостта на клетките към хипоксия и токсини, нормализират обмена на вещества в пикочния мехур, уретeра и бъбреците, увеличава ефективността на процеса на извеждане на продуктите от метаболизма, подпомага поддържането му на физиологично ниво. Биосинтезираният пептиден комплекс NW / 1,  въведен в организма, нормализира уринирането; Витамин В1 – участва в метаболизма на въглехидратите и снабдяването с глюкоза;  Екстракт от Пача трева (Polýgonum aviculáre) – използва се при пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур, при кръвотечения от стомаха, червата, матката и др. (например при язва, кървава диария, изобилна менструация); Витамин Е – Предпазва от рак на простата и на пикочния мехур; Витамин B3 –  участва в метаболизма и синтеза на мазнини и въглехидрати, необходим е за нормалното функциониране на някои полови хормони (като тестостерон, естроген и инсулин); Калциев хидрогенфосфат ;

Селенометионин – естествен компонент на храната, абсорбира се лесно в стомашночревния тракт. Селенът се инкорпорира в тъканните протеини като скелетни мускули, черен дроб, еритроцити и плазмен албумин, от където последователно се освобождава чрез катаболизъм за поддържане на повишен селенов статус.

 

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NW / 1  –  природен премикс се състои от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъкани на пикочната система

Витамин В1

Екстракт от Пача трева (Polýgonum aviculáre)

Витамин Е

Витамин B3

Калциев хидрогенфосфат

Селенометионин

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специално стабилна полимер от растителен произход.

Обем опаковка: 30 капсули

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.