Пептиди MyRealWay „VisionTIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

Комплекс за подкрепа на структурата и функциите на очите

Многокомпонентен пептиден комплекс VisionTIDE PLUS е ефективен инструмент за предотвратяване и коригиране на очни заболявания, може да опазите зрението си в продължение на много години.

обем Опаковка: 30 капсули

Предназначение:

– Като помощно средство при дегенеративни заболявания на ретината и стъкловидното тяло, нарушения на цветното зрение, замъглено виждане (далекогледство, късогледство, астигматизъм)

– Повишена визуална умора, интензивен и продължителен стрес на органите на зрението (включително системното използване на компютъра, на редовното гледане на телевизия, при работа, свързана с излагане на ярка светлина);

– Като помощно средство в ранните стадии на помътняване на лещата – катаракта, свързано с възрастта, отлепване на ретината, диабетна ретинопатия;

– Рехабилитация след очната хирургия;

– За предотвратяване на свързани с възрастта заболявания на очите (катаракта, дегенерация на ретината, дегенерация на макулата, глаукома).

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор VisionTIDE PLUS – продукт от ново поколение за диетфонова корекция на структурата на хранене с обоснован механизъм за целево въздействие за активация на обмена на вещества и кръвотока в органите на зрението за нормалната му работа.

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания:  Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.


СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NE  –  природен премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от очните тъкани

Euphrasia rostkoviana билка

Витамин Е

Витамин А

Витамин B2

цинков глюконат

Лутеин

Дикалциев фосфат

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специален стабилен полимер от растителен произход.

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

 

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.