Пептиди MyRealWay „WomanTIDE PLUS“ 30 капсули

65.00 лв. 63.70 лв.

100% натурален комплекс от всички необходими елементи – аминокиселини, витамини, минерали, фитонутриенти, за подкрепа на структурата и функциите на женската полова система.Успешно се прилага при нарушения в менструалния цикъл от различно естество, възпалителни заболявания на женските репродуктивни органи (фиброматоза, ендометриоза), нарушение на функцията на яйчниците, намалено либидо;

Многокомпонентен пептиден комплекс WomanTIDE PLUS е уникален и най-иновативен начин за удължаване на младостта, на професионалната, социална и творческа активност на жените.

Обем опаковка: 30 капсули

Предназначение:

– При нарушения в менструалния цикъл от различно естество;

– Предменструален синдром (ПМС);

– Възпалителни заболявания на женските репродуктивни органи (фиброиди, ендометриоза);

– Хормон-зависими заболявания на женската полова система;

– Нарушение на функцията на яйчниците;

– През периода на възстановяване след хирургични операции на органите на малкия таз;

– Намалено либидо;

– Ранно стареене

Описание

Многокомпонентен пептиден биорегулатор WomanTIDE PLUS е пептиден комплекс NG  – натурален премикс, състоящ се от 2-3 аминокиселини, свързани с пептидни връзки и извлечени от тъканите на женската полова система, притежаващи избирателно действие върху клетките на ендокринните жлези и женските репродуктивни органи, насочени към регулация на тяхната функционална активност и профилактика на възпалителни и туморни процеси в матката и яйчниците; Ацетил L-карнитин е отговорен за процесите на енергообразуване, важен за стабилизацията на психоемоционалният статус на жените; Златен корен (Rhodiola rosea) – екстракт, има положирелно влияние върху функциите на половите жлези и детеродните органи на жените, отличава се с адаптогенно, невропротекторно, кардиопротекторно, антидепресивно и стрес-защитно действие.Цинков глюконат е важен микроелемент за процесите на кръвотворене, формиране на ДНК, регенерация на нервните клетки и активността на фермента супероксидисмутаза, мощен антиоксидант. В комплекса взаимодействат цинков глюконат и витамин Е и осъществяват съвместна антиоксидантна защита на клетките, насочена към стабилизация на клетъчните мембрани, и предупреждение за  образуването в тях на свободно-радикални дефекти. В гинекологичната практика витамин Е се приема за нормализация на менструалния цикъл, повишаване на вероятността за забременяване, облекчаване симптомите на климакса. Фолиева киселина – витамини от група В (витамин Вс, В9) е необходима за растежа и развитието на кръвоносната и имунната система, способства за развитието на плода. Витамин В12 участва в синтеза на основните компоненти съставляващи мембраните на нервните влакна, оказвайки невропротекторно действие. Железен фумарат е източник на биодостъпна форма на желязото, насочена към ликвидация на желязодефицитната анемия и свързаните с това проблеми на бърза уморяемост и окислителен стрес.

Начин на употреба:

Възрастни – по 1 капсула на ден в продължение на един месец, 20-30 минути след хранене с достатъчно количество вода. Продължителна употреба на добавката е разрешена от 2 до 3 месеца.

Противопоказания: Индивидуална свръхчувствителност към добавката; по време на бременност и кърмене; малолетни деца.

СЪСТАВКИ

Пептиден комплекс NG с разклонена верига,

Ацетил L-карнитин,

Златен корен (Rhodiola rosea) – екстракт,

Цинков глюконат,

Железен фумарат

Дикалциев фосфат,

Витамин Е,

Фолиева киселина,

Витамин В1.

Обем опаковка: 30 капсули

Капсулата се състои от  хипромелоза  – специално стабилна полимер от растителен произход.

Производител „Real Way“ Белгия.

Вносител “Биомедис” ООД

 

Преимуществата на високо технологичните многокомпонентни пептидни биорегулатори MyRealWay:

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.