PROTECTION plus 30

80.00 лв.

Налично

Действието на многоцелевия препарат от ново поколение  PROTECTION plus е насочено към разрушаването на атипичните клетки в различните видове тумори и новообразувания.

Налично

Описание

Комплекс за профилактика на онкологически заболявания и новообразувания

Действието на многоцелевия препарат от ново поколение  PROTECTION plus е насочено към разрушаването на атипичните клетки в различните видове тумори и новообразувания: антитуморно, противогъбично, антивирусно, антипаразитно, антибактериално, антиканцерогенно, имуноукрепващо.

Компоненти на комплекса: 

L.Scutellaria barbata (Байкалски шлемник) подтиска растежа на раковите клетки. Има потвърдено от изследователи in vitro и in vivo ефект на действие на химичните растителни компоненти срещу много видове рак, например при рак на бял дроб, на стомах, на черва, на гърда, на матка, на простата.

L.Taburella impetiginosa (Розово лапачо) подтиска растежа на вътреклетъчните паразити, гъбички, отслабва и унищожава раковите клетки, намалява отока, намалява симптомите на болка, засилва имунитета и функциите на черния дроб, бъбреците, далака, отстранява токсините и тежките метали от организма. Химичните компоненти на растението действат срещу много видове рак, например на белодробния, стомашния, чревния, рак на гърдата, рак на матката, рак на простатата.
L. Annona muricata (Гравиола) извежда от организма пикочната киселина, спомага за намаляване на енергийния потенциал на засегнатите клетки и забавя растежа на тумора. Над 20 лабораторни изследвания са показали, че екстракт от L. Annona muricata има значителен антираков ефект и способност селективно да забави растежа на различни ракови клетки. Включително клетъчните линии на белодробен карцином, туморните линии на гърдата, на простатата, аденокарцином, клетъчните линии на карцином на панкреаса, на аденокарцином на дебелото черво, на рак на черния дроб, клетъчни линии на човешки лимфом и аденокарцином на гърдата с множествена лекарствена устойчивост. Ефективно убива раковите клетки при 12 вида рак, включително рак на панкреаса, рак на яйчниците, на дебелото черво, рак на гърдата и рак на простатата. Чудодейните компоненти на този плод възпрепятстват растежа на раковите клетки.

L.Inonotus obliquus (Чага) притежава общоукрепващи, болкоуспокояващи свойства и действа като симптоматично средство при злокачествени тумори, особено когато не се препоръчва лъчева терапия и хирургическа намеса.

Опаковка – 30 капсули

Препоръки за употреба при:

– злокачествени тумори с различна локализация и в различна степен
– доброкачествени тумори с различна локализация
– новообразувания от различни видове
– херпес
– папилома вирус
– хепатит B
– автоимунни разстройства
– ендокринно-възрастови дисхормонални състояния, способстващи възникване и развитие на тумори

Начин на употреба:

Действието на препарата многократно се увеличава в съчетание с прием на многокомпонентни пептидни биорегулатори MY REAL WAY, възстановяващи и оздравяващи клетките.

За профилактика: по 1 капсула 2 пъти на ден преди хранене с голямо  количество вода. 5-7 часа след сутрешния прием на препарата PROTECTION plus да се приемат многокомпонентните пептидни биорегулатори TIDE PLUS за целевия орган и поддържане на имунитета. Продължителност на приема 2 – 3 месеца.

В състава на комплексна терапия: по 1 капсула 2 пъти на ден, сутрин и вечер преди хранене с голямо количество вода. 5-7 часа след сутрешния прием на препарата PROTECTION plus да се приемат многокомпонентните пептидни биорегулятори TIDE PLUS за целевия орган и поддържане на имунитета. Продължителност на приема 6 – 12 месеца, по препоръка на лекар.

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към някои от компонентите.

Допълнителна информация

Тегло 100 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PROTECTION plus 30“