Пробиотик Нарине Адълт Макс, 175 мл

Пробиотик Нарине Адълт Макс, 175 мл

  • Жив пробиотик Нарине макс  – Уникален течен концентрат от 12 вида живи пробиотични бактерии лактобацилус и бифидобактерии за заселване в дебелото черво при дисбактериоза и запек.
  • висока концентрация на живи пробиотични бактерии
  • колонизиращи и транзитиращи щамове, цялостния спектър от най-необходимите за чревната флора микроорганизми
  • максимална активност на бактериите при тяхното приемане

42.00 лв.

Пробиотик Нарине Адълт Макс, 175 мл

Повече за продукта

Описание

Пробиотиците от серията „Наринé Адълт“, представляват течен бактериален концентрат от живи пробиотични бактерии, в пълна комплектация за дебелото черво, които възстановяват и поддържат микрофлората съгласно природните закони. Бактериите са поставени в специална хранителна среда, която осигурява тяхната максимално възможна жизнеспособност в охладено състояние. В течния концентрат, освен живите бактерии, има и значително количество техни метаболити, които имат силно антагонистично действие по отношение на патогените в храносмилателния тракт и в същото време стимулират развитието на полезната микрофлора.
Предлагаме двата вида пробиотични хранителни добавки от серията „Наринé Адълт“ в комплект,  като най-добрият вариант за премахване на дисбактериозата на дебелото черво.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, във висока концентрация. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Какво е пробиотикът “Нарине Адълт макс” и за какво се използва?

Течен жив пробиотичен бактериален концентрат. Възстановява и поддържа здравословната микрофлора в червата. Използва се против дисбактериоза, хроничен запек и разстройство, колити, синдром на раздразнените черва, пропускливи черва, цистити, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка „Нарине Адълт макс” е високоефективна и хипоалергенна комбинация от 12 сертифицирани пробиотични вида в хранителна среда, която предлага цялостния спектър от най-необходимите за чревната флора микроорганизми. Продуктът е уникална комбинация от колонизиращи и преходни бактерии, осигуряваща пълна поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си. Може да се приема орално,

Този продукт предлага цялостен спектър от синергични и допълнителни видове бактерии за поддържане на доброто здравословно състояние на червата и целия организъм. След провеждане на целия курс от две процедури, в рамките на месец до три се повлияват и тежки хронични заболявания, като псориазис, кожни проблеми, паркинсон, автоимунни заболявания и други. А състояния, като запек или разстройство нормално се повлияват до няколко дни.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата  са ефективни на 80% и  допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

Състав: 12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium Breve и техни метаболити, специална хранителна среда.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Продуктите от серията Наринé Адълт са регистрирани в Българската агенция по безопасност на храните като хранителни добавки.

Опитът от прилагането на пробиотиците от серията Наринé показва изключително бързо нормализиране на микрофлората за всички възрасти.

Приложение на пробиотичните хранителни добавки Наринé Адълт Есеншъл и Наринé Адълт Макс:

Дисбактериоза при възрастни
Задължително първо се прави изчистване на дебелото черво с лаксатив «Медбио+Лактитол» или с клизма с преварена вода вечерта, като не се вечеря. На сутринта се започва прием на Наринé Адълт Есеншъл и Наринé Адълт Макс, 3-4 пъти по 15 мл дневно, преди хранене, като се редуват на всеки прием. Едновремено с приема на пробиотиците се пие и пребиотик Инулин /предлага се отделно в сайта тук/, дневно по 1 ч.л. /4 гр./ на всеки 35 кг. от телесното тегло, по време на хранене, разтворен във вода, чай или течна храна, разпределен на 3 приема, като дозата се увеличава постепенно, започвайки от 1 ч.л. на ден.
Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии при всички възрасти, ако междувременно не се приемат антибиотици или консервирани с голямо количество консерванти храни.

Забележка: При поръчка трябва да се уточни какъв вариант да бъде добавката – подсладена или неподсладена.

Начин на съхранение:
Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
Да се разтръска преди употреба.
Да не се нагрява над 40°С!
Да не се затопля в микровълнова печка!
Да се съхранява при температура 2-6°С на място, недостъпно за малки деца!

Производител: Микробиологична и физикохимична лаборатория Медбио+

Важно!
Този артикул не може да бъде върнат в магазина поради факта, че продуктът има кратък срок на годност, съхранява се и се транспортира в хладилни условия и може да се влоши качеството му при неправилно съхранение от страна на потребителя /Закон за защита на потребителите, чл. 57, ал. 4/.

Допълнителна информация

Тегло 0.45 кг

Състав

Състав

Употреба

Употреба

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top