Пробиотик Нарине Адълт Макс 175 мл

42.00 лв.

Жив пробиотик „Нарине макс “ – Уникален течен концентрат от 12 вида живи пробиотични бактерии лактобацилус и бифидобактерии за заселване в дебелото черво при дисбактериоза, запек, бебешки колики.

  Поръчка без регистрация


  * Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на поръчката.
  Марки:MedBio

  Описание

  Какво е пробиотикът “Нарине Адълт макс” и за какво се използва?

  Течен жив пробиотичен бактериален концентрат. Възстановява и поддържа здравословната микрофлора в червата. Използва се против дисбактериоза, хроничен запек и разстройство, колити, синдром на раздразнените черва, пропускливи черва, цистити, алергии и автоимунни заболявания.

  Пробиотичната хранителна добавка „Нарине Адълт макс” е високоефективна и хипоалергенна комбинация от 12 сертифицирани пробиотични вида в хранителна среда, която предлага цялостния спектър от най-необходимите за чревната флора микроорганизми. Продуктът е уникална комбинация от колонизиращи и преходни бактерии, осигуряваща пълна поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си. Може да се приема орално,

  Този продукт предлага цялостен спектър от синергични и допълнителни видове бактерии за поддържане на доброто здравословно състояние на червата и целия организъм. След провеждане на целия курс от две процедури, в рамките на месец до три се повлияват и тежки хронични заболявания, като псориазис, кожни проблеми, паркинсон, автоимунни заболявания и други. А състояния, като запек или разстройство нормално се повлияват до няколко дни.

  Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

  Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

  Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

  За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата  са ефективни на 80% и  допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

  Условия на съхранение: При температура 2-6°С.

  Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

  Състав

  Състав

  Употреба

  Употреба

  Допълнителна информация

  Тегло 0.45 kg

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

  Go to Top