Пробиотик Нарине Адълт Есеншъл, 175 мл.

Пробиотик Нарине Адълт Есеншъл, 175 мл.

  • Жив пробиотик Нарине Адълт Есеншъл е най-мощният колонизиращ пробиотичен щам за възстановяване на здравословната микрофлора в червата при дисбактериоза. Прилага се за първоначално и второстепенно заселване на червата.
  • Премахва дисбактериоза, хроничен  запек и диария, бебешки колики, пропускливи черва, раздразнени черва.

42.00 лв.

Пробиотик Нарине Адълт Есеншъл, 175 мл.

Повече за продукта

Описание

Пробиотична хранителна добавка Наринé Адълт Есеншъл – 175 мл, част от комплект 

  • висока концентрация на живи ацидофилни бактерии, първите, които би трябвало да се заселят в човешкия организъм в момента на раждането
  • колонизиращ щам, което осигурява възможност бактериите да се заселят в дебелото черво и да създадат колонии в него
  • максимална активност на бактериите при тяхното приемане

Пробиотиците от серията Наринé Адълт, представляват течен бактериален концентрат от живи пробиотични бактерии, в пълна комплектация за дебелото черво, които възстановяват и поддържат микрофлората съгласно природните закони. Бактериите са поставени в специална хранителна среда, която осигурява тяхната максимално възможна жизнеспособност в охладено състояние. В течния концентрат, освен живите бактерии, има и значително количество техни метаболити, които имат силно антагонистично действие по отношение на патогените в храносмилателния тракт и в същото време стимулират развитието на полезната микрофлора

Предлагаме двата вида пробиотични хранителни добавки от серията Наринé Адълт в комплект,  като най-добрият вариант за премахване на дисбактериозата на дебелото черво.

Какво представлява пробиотикът “Нарине Адълт Есеншъл” и за какво се използва?

Живият пробиотик Нарине Адълт Есеншъл е най-ефективното и бързо решение за всички страдащи от синдром на раздразненото черво, хроничен запек или разстройство, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка Нарине е високоефективен течен ацидофилен концентрат от ацидофилни бактерии  Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402  в хранителна среда. Бактерията Lactobacillus acidophilus, щам n.v. Ep 317/402 живее в организма на човека – с нея хората се раждат. Тя е високо активна млечно-кисела бактерия, която обитава храносмилателния тракт на човека и колонизира лигавицата на дебелото черво, където живее в симбиоза заедно с бифидобактериите. Освен това естествено се намира и във влагалището.

Пробиотик Нарине Адълт Есеншъл е  с висока концентрация на колонизиращите бактерии, което осигурява поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си – червата или влагалището.

Предимството на течната форма на пробиотиците

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии  е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Транспортът  се осъществява чрез куриер в хладилни условия в специално разработени опаковки.

Каква е разликата между живите пробиотични бактерии и лиофилизираните пробиотици, продавани в аптеките?

 За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. 

Продуктите от серията Наринé Адълт са регистрирани в Българската агенция по безопасност на храните като хранителни добавки.
Опитът от прилагането на пробиотиците от серията „Наринé“ показва изключително бързо нормализиране на микрофлората за всички възрасти.

Приложение на пробиотичните хранителни добавки Наринé Адълт Есеншъл и Наринé Адълт Макс:

• Дисбактериоза при възрастни
Задължително първо се прави изчистване на дебелото черво с лаксатив Медбио+Лактитол или с клизма с преварена вода вечерта, като не се вечеря. На сутринта се започва прием на Наринé Адълт Есеншъл и Наринé Адълт Макс, 3-4 пъти по 15 мл дневно, преди хранене, като се редуват на всеки прием. Едновремено с приема на пробиотиците се пие и пребиотик Инулин , дневно по 1 ч.л. /4 гр./ на всеки 35 кг. от телесното тегло, по време на хранене, разтворен във вода, чай или течна храна, разпределен на 3 приема, като дозата се увеличава постепенно, започвайки от 1 ч.л. на ден.
Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии при всички възрасти, ако междувременно не се приемат антибиотици или консервирани с голямо количество консерванти храни.

Забележка: При поръчка трябва да се уточни какъв вариант да бъде добавката – подсладена или неподсладена.

Начин на съхранение:
Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
Да се разтръска преди употреба.
Да не се нагрява над 40°С!
Да не се затопля в микровълнова печка!
Да се съхранява при температура 2-6°С на място, недостъпно за малки деца!

Състав: живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus човешки щам n.v. Ep 317/402 ≥ 106 CFU/ml и техни метаболити в специална хранителна среда.

Условия на съхранение: При температура 2-6°С

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Важно!
Този артикул не може да бъде върнат в магазина поради факта, че продуктът има кратък срок на годност, съхранява се и се транспортира в хладилни условия и може да се влоши качеството му при неправилно съхранение от страна на потребителя /Закон за защита на потребителите, чл. 57, ал. 4/. 

Допълнителна информация

Тегло 0.45 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top