Пробиотик Ветом 1.1.

40.00 лв. 39.20 лв.

Пробиотик Ветом 1.1 почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества, нормализира се: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт, спомага на диетата при възстановяване преди, по време и след химиотерапия и лъчетерапия. Допринася за повишаване активността на имунната система, като естествен начин за борба със заразните болести и предизвиканите от тях усложнения от бактериален и вирусен произход, а също и като съпътстващо приложение при: остри и хронични инфекции на дихателните пътища, по време на грипни епидемии и след лечение с антибиотици при бактериални инфекции като – бронхит, ангина, бронхопневмония, фарингит, отит, синузит и др.; податливост към инфекции след временно отслабване защитните сили на организма; по време и след лечение на бактериални инфекции на кожата и след хепатит.

Описание

Пробиотик Ветом 1.1

Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, които, размножавайки се предимно в дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; левкоцитен, човешки, интерферон Alfa – 2, бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно – патогенната микрофлора, други биологично – активни вещества. Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав до съответната установена еволюционна норма, като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества, нормализира се: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт. Ветом спомага на диетата при възстановяване преди, по време и след химиотерапия и лъчетерапия. Допринася за повишаване активността на имунната система, като естествен начин за борба със заразните болести и предизвиканите от тях усложнения от бактериален и вирусен произход, а също и като съпътстващо приложение при: остри и хронични инфекции на дихателните пътища, по време на грипни епидемии и след лечение с антибиотици при бактериални инфекции като – бронхит, ангина, бронхопневмония, фарингит, отит, синузит и др.; податливост към инфекции след временно отслабване защитните сили на организма; по време и след лечение на бактериални инфекции на кожата и след хепатит.

Повлиява благоприятно на общото състояние на организма: при пролетна умора или два пъти в годината: преди и по време на грипен сезон, като способства за облекчаване тежестта на сезонните простудни, грипни и грипноподобни състояния и за намаляване на честотата им; при започващо лечение на бактериално или вирусно заболяване.

Спомага за стимулиране на имунната система при пациенти с онкологични заболявания и засилване на потиснатата реакция на организма.

Помага оздравителния процес при човека.

Състав:

Капсула – желатин

Съдържание: царевичен екстракт, картофено нишесте, захароза, пробиотичен комплекс.

Дневна доза – 3 капсули – съдържа: царевичен екстракт 399 мг., картофено нишесте – 300 мг., захароза ( пудра захар) – 201 мг., суха култура на пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis рекомбинантен щам ВКПМ В – 10641 (DSM 24613) 1 х 10 на 9 степен КОЕ/г  – 90 мг. (КОЕ – колонообразуващи единици).

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене.

Препоръчаните дози да не се превишават!

Внимание! Ветом 1.1 не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца! Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура на въздуха не повече от 30 градуса. Срок на годност – 2 години след датата на производство указана на опаковката. Една опаковка съдържа 50 капсули с тегло по 0,33 гр.

Дозировка: 

Ветом 1.1 се прилага перорално.

Честотата на вземане на Ветом 1.1 е пряко зависимо от състоянието на човешкото тяло.

При здрави хора препоръчителната доза на приемане е най – малко 2-3 дози на ден, в продължение на 10 дни.

При наличие на заболяване, честотата на приемане трябва да бъде увеличена 5 – 10 дози на ден в продължение на 10 дни + 10 дни почивка. След това можете да приемате Ветом 2, Ветом 3 или Ветом 4 според указанията, в зависимост от вашето предпочитание!

Ветом 1.1 не предизвиква пристрастяване!

Ветом 1.1 не е лекарствено средство!

Не се взема по време на антибиотично лечение!

 

Допълнителна информация

Тегло 50 g

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…