Течен Витамин Е, Биохерба, 50 мл.

Течен Витамин Е, Биохерба, 50 мл.

  • Витамин Е силен антиоксидант
  • Действа като защитна стена срещу свободните радикали в клетката, като ги обезврежда напълно.
  • От тази клетъчна защита могат да се възползват хора в различни болестни състояния – при хроничен оксидативен стрес, сърдечно-съдови проблеми, рак, заболявания на очите и когнитивен упадък.

20.00 лв.

Изчерпан

Изчерпан

Течен Витамин Е, Биохерба, 50 мл.

Повече за продукта

Описание

Течен Витамин Е, Биохерба, 50 мл.

Действие:

Витамин Е е мощен антиоксидант и подпомага предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите – така наречените свободните радикали. Свободните радикали се образуват в нашето тяло под действието на фактори от околната среда: от ултравиолетовите лъчи, токсичните вещества, замърсен въздух, и цигареният дим, а също така се образуват в телата ни при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и дори сън.
Витамин Е се свързва с кислорода и не му позволява да се превърне в токсични съединения. Така червените кръвни клетки (еритроцитите) получават повече кислород, който те доставят навсякъде в човешкият организъм.
Витамин Е е важен за клетъчното дишане на сърдечния и скелетните мускули, както и за техните нерви като осигурява функционирането им с по-малко кислород, т.е. придава им издръжливост.
Витамин Е разширява кръвоносните съдове, укрепва капилярните стени, подпомага снабдяването на клетките с хранителни вещества и подпомага предпазването на еритроцитите от вредни вещества.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка по 5 капки дневно, препоръчително по време на хранене.

Съдържание:

  • Съдържание на една доза: Витамин Е – 5капки – Витамин Е 100мг.
  • Съдържание на дневна доза: Витамин Е – 5капки – Витамин Е 100мг.
  • Хранителната стойност на хранителна добавка: 3682kJ/896kcal.
Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца.

Допълнителна информация

Тегло 0.15 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top