Течен пробиотик за бебета на смесено хранене НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ+ НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ+Инулин

Течен пробиотик за бебета на смесено хранене НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ+ НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ+Инулин

 • Комплект жив течен пробиотик за бебета на адаптирано мляко или смесено хранене НАРИНЕ БЕБЕ ПЛЮС 
 • Съдържа НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ + НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ+ пребиотик Инулин 
 • Помага за възстановяване на чревната микрофлора (микробиом)
 • Премахва причината за колики, запек и алергии при новородените бебета
 • Поддържат имунитета
 • Подходяща при деца родени със секцио, при запек, диария, хранителни непоносимости, след антибиотично лечение.

81.00 лв.

Изчерпан

Изчерпан

Течен пробиотик за бебета на смесено хранене НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ+ НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ+Инулин

Повече за продукта

Описание

Комплект от течен пробиотик за бебета на адаптирано мляко или смесено хранене НАРИНЕ БЕБЕ ПЛЮС

Комплект от НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ / NARINE BABY MAXIMUM и НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ / NARINE BABY ESSENTIAL + Пребиотик Инулин на прах. Пробиотична хранителна добавка за бебета и деца, която съдържа живи, а не условно живи бактерии.

Комплектът включва:

 • Нарине Бейби Есеншъл 120 мл. – 1 брой
 • Нарине Бейби Максимум 120 мл. – 1 брой
 • Инулин 180 г. – 1 брой

Пробиотиците от серията Нарине са предназначени за бебета и деца на адаптирано мляко от 0 до 3 годишна възраст. Клинично тестван продукт, спомагат за възстановяване баланса на чревната флора, така нареченият микробиом. Помагат при колики, запек, непоносимост към храни и алергии.

Неизграждането на полезна чревна микрофлора или нарушена микрофлора (дисбактериоза) първите месеци от живота на бебето е основната причина за колики и запек при новородените.

Когато бебето е родено с цезарово сечение, то няма възможност да засели чревната си флора по естествен път и развива дисбактериоза.

Чревната дисбактериоза представлява нарушение на баланса между здравата и патогенната микрофлора на червата, което води до нарушение на нормалната работа на храносмилателната система. В здравите черва полезната микрофлора, преобладава, но под влиянието на неблагоприятните фактори (вътреболнични инфекции, лечение с антибиотици, хранене) това съотношение може да се промени в полза на болестотворните микроорганизми.

Кликнете тук за да прочетете повече за връзката между дисбактериозата и коликите при децата, статия на д-р Михаил Сяров

Клиничното изследване доказва, че при приемане на пробиотици от серията на NARINE – НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ и НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, коликите при бебетата изчезват oт 2 до 10 дни и полезната микрофлора започва да се развива по природните закони. Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии.

 • Tечният пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ е пробиотична хранителна добавка, която съдържа живи, а не условно живи бактерии. Предназначена е за бебета и деца от 0-3 годишна възраст. Клинично тестван. Съдържа 12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium Breve и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода, захароза.
 • Пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ съдържа живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда, захароза, дестилирана вода.

Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402 е открита от арменския учен проф. Левон Ерзинкян в Института по микробиология при търсене на щам, който има максимално висока колонизираща способност и адаптивност за оцеляване в дебелото черво. Откритието е направено след изследване на над 1600 щама в продължение на 15 години. Качествата на щама са оценени от японците, които го закупуват през 1986г.

 • ИНУЛИН на прах – пребиотик 
Състав: водоразтворим инулин на прах
Помощни вещества: няма
Описание: Инулин (C6H10O5)n е органично вещество от групата на полизахаридите във вид на бял прах с молекулярна маса 5000-6000. Той е сред най-често използваните разтворими ферментиращи растителни фибри. Не съдържа захар, синтетични есенции, стабилизатири, оцветители и консерванти.
Начин на действие: Инулинът преминава непроменен през храносмилателния тракт на човешкият организъм и стига непокътнат до дебелото черво. Там ферментира чрез бактериалната микрофлора на организма и спомага за растежа и увеличаване на количеството на лактобацилите и бифидобактериите за сметка на патогенните бактерии. Този ефект се нарича пребиотичен инулинов ефект. Увеличаването на здравословната микрофлора, подобрява работата на стомашно-чревния тракт, а също така на имунната защита и цялостното състоянието на организма. Освен това, инулинът значително стимулира съкращаващата способност на чревната стена и подобрява перисталтиката, което ускорява прочистването на организма от шлаки.
Противопоказания: Не са констатирани.
Препоръчителна доза: По 1 чаена лъжица 2 пъти дневно
Начин на приложение: Приема се разтворен в чаша вода по време на хранене, като дневната доза се увеличава постепенно, започвайки от 1/3 чаена лъжица дневно.
Опаковка: 180 гр.
Съхранение: При стайна температура на сухо място.
Страна на произход: Холандия
Вносител: МЕДБИО КОМЕРС ЕООД

Начин на съхранение на пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ и НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ

 • При температура 2-8°С, краткотрайно (до 10 часа) при температура 15°С
 • Да се съхранява на недостъпно за деца място
 • Да се разклати преди употреба
 • Да не се нагрява над 40°С и в микровълнова печка
 • Да се използва до изчерпване на количеството в бутилката, но не повече от 14 дни след отварянето

Доставката на пробиотиците се извършва при поддържане на температурния режим в топлоизолиращи транспортни опаковки.

Търговска марка НАРИНЕ, пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, 120 мл + НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ, 120 мл

Произведител : Микробиологична и физикохимична лаборатория „ Медбио+ ”

Важно!
Този артикул не може да бъде върнат в магазина поради факта, че продуктът има кратък срок на годност, съхранява се и се транспортира в хладилни условия и може да се влоши качеството му при неправилно съхранение от страна на потребителя /Закон за защита на потребителите, чл. 57, ал. 4/

Допълнителна информация

Тегло 0.350 кг

Състав

Състав на пробиотикът NARINE BABY ESSENTIAL 120мл: съдържа живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда , захароза , дестилирана вода.

Състав на пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ 120мл: 12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium Breve и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода, захароза.

Употреба

За постигане на максимално ефективни резултати се препоръчва редуването на двата пробиотика НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ и НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ по следната схема от таблицата:

Таблица прием на пробиотик за деца Нарине Бейби Есеншъл

Необходимото количество се сипва в мерителната чашка, стопля се до стайна температура и се приема 15-30 минути преди хранене. Двете бутилки задължително се редуват – преди първото хранене се дава от едната бутилка, преди следващото хранене се дава от втората бутилка, преди следващото хранене се дава пак от първата бутилка, преди следващото – от втората и т.н., колкото е броят на храненията през деня. Желателно е по същия начин да се дават и през нощта. За улеснение бутилките са номерирани.

Бутилката се използва до изчерпване на количеството, но не по-късно от 14 дни след отваряне.

Противопоказания

Противопоказания и странични ефекти при прием на пробиотика НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ и НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ

Да не се приема НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ и НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ в случай на непоносимост към някоя от съставките на пробиотика. Досега не са открити странични ефекти на НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ и НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ и противопоказания за тяхното приемане. Многоцентрово клинично изследване показва, че поносимостта им е много добра, което позволява безопасна употреба за продължителен период от време. Пробиотикът може да се прилага при бременност и кърмене!

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top