Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ, 120мл

Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ, 120мл

 • Жив течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ за бебета и деца до 3 години
 • Помага за възстановяване на чревната микрофлора (микробиом)
 • Премахва причината за колики, запек и алергии  при новородените бебета
 • Поддържа имунитета
 • Подходящ при деца родени със секцио, при запек, диария, хранителни непоносимости, след антибиотично лечение.
 • Произведен в България

37.00 лв.

Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ, 120мл

Повече за продукта

Описание

Течен пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ / NARINE BABY ESSENTIAL

Пробиотична хранителна добавка, която съдържа живи, а не условно живи бактерии.

Пробиотик Нарине е предназначен за бебета и деца от 0 до 3 годишна възраст. Клинично тестван продукт, който спомага за възстановяване баланса на чревната флора, така нареченият микробиом. Помага при колики, запек при новородените деца.

Неизграждането на полезна чревна микрофлора или нарушена микрофлора (дисбактериоза) първите месеци от живота на бебето е основната причина за колики и запек при новородените.

Когато бебето е родено с цезарово сечение, то няма възможност да засели чревната си флора по естествен път и развива дисбактериоза.

Чревната дисбактериоза представлява нарушение на баланса между здравата и патогенната микрофлора на червата, което води до нарушение на нормалната работа на храносмилателната система. В здравите черва полезната микрофлора, преобладава, но под влиянието на неблагоприятните фактори (вътреболнични инфекции, лечение с антибиотици, хранене) това съотношение може да се промени в полза на болестотворните микроорганизми.

Кликнете тук за да прочетете повече за връзката между дисбактериозата и коликите при децата, статия на д-р Михаил Сяров

Клиничното изследване доказва, че при приемане на пробиотици от серията на NARINE – НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ И НАРИНЕ БЕЙБИ МАКСИМУМ, коликите при бебетата изчезват oт 2 до 10 дни и полезната микрофлора започва да се развива по природните закони. Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии.

Пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ 120мл съдържа живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда, захароза, дестилирана вода.

Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402 е открита от арменския учен проф. Левон Ерзинкян в Института по микробиология при търсене на щам, който има максимално висока колонизираща способност и адаптивност за оцеляване в дебелото черво. Откритието е направено след изследване на над 1600 щама в продължение на 15 години. Качествата на щама са оценени от японците, които го закупуват през 1986г.

Съдържание:

Пробиотикът NARINE BABY ESSENTIAL 120мл съдържа живи ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда , захароза , дестилирана вода.

Начин на употреба на NARINЕ BABY ESSENTIAL:

За постигане на максимално ефективни резултати се препоръчва редуването на двата пробиотика NARINЕ BABY ESSENTIAL и NARINE BABY MAXIMUM по следната схема от таблицата:

Таблица прием на пробиотик за деца Нарине Бейби Есеншъл

Необходимото количество се сипва в мерителната чашка, стопля се до стайна температура и се приема 15-30 минути преди хранене. Двете бутилки задължително се редуват – преди първото хранене се дава от едната бутилка, преди следващото хранене се дава от втората бутилка, преди следващото хранене се дава пак от първата бутилка, преди следващото – от втората и т.н., колкото е броят на храненията през деня. Желателно е по същия начин да се дават и през нощта. За улеснение бутилките са номерирани.

Бутилката се използва до изчерпване на количеството, но не по-късно от 14 дни след отваряне.

Противопоказания и странични ефекти 

Да не се приема NARINЕ BABY ESSENTIAL в случай на непоносимост към някоя от съставките на пробиотика. Досега не са открити странични ефекти на NARINЕ BABY ESSENTIAL и противопоказания за неговото приемане. Многоцентрово клинично изследване показва, че поносимостта му е много добра, което позволява безопасна употреба за продължителен период от време. Пробиотикът може да се прилага при бременност и кърмене!

Начин на съхранение на пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ

 • При температура 2-8°С, краткотрайно (до 10 часа) при температура 15°С
 • Да се съхранява на недостъпно за деца място
 • Да се разклати преди употреба
 • Да не се нагрява над 40°С и в микровълнова печка
 • Да се използва до изчерпване на количеството в бутилката, но не повече от 14 дни след отварянето

Доставката на пробиотиците се извършва при поддържане на температурния режим в топлоизолиращи транспортни опаковки.

Търговска марка “Наринé”, пробиотик НАРИНЕ БЕЙБИ ЕСЕНШЪЛ, 120 мл

Произведител : Микробиологична и физикохимична лаборатория „ Медбио+ ”

Важно!
Този артикул не може да бъде върнат в магазина поради факта, че продуктът има кратък срок на годност, съхранява се и се транспортира в хладилни условия и може да се влоши качеството му при неправилно съхранение от страна на потребителя /Закон за защита на потребителите, чл. 57, ал. 4/

Допълнителна информация

Тегло 0.200 кг

Мнения на клиенти

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

НАШИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Възможно е да харесате и…

Заглавие

Go to Top